Weekagenda week 5 Weekagenda week 5

Club 3voor12/Utrecht, Raw Basics, Jam de la Crème, Fading Trails

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht

Weekagenda week 5

Club 3voor12/Utrecht, Raw Basics, Jam de la Crème, Fading Trails

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

We beginnen deze weekagenda natuurlijk met onze eigen Club 3voor12/Utrecht, op donderdag in dB’s, met optredens van Ode to the Quiet, Project Bongo, Fablewright. Maar ook de rest van de week wordt fijn met Raw Basics op vrijdag (mooie line-up!), Jam de la Crème op zaterdag en mini-festival Fading Trails op zondag. Dat laatste begin overigens al ’s middags!

Wie: Ode to the Quiet, Project Bongo, Fablewright
Wat: Club 3voor12/Utrecht
Wanneer: donderdag 30 januari 2014 (21.00 uur)
Waar: dB’s
Schade: niks
Na de Nieuwjaarsduik-editie is het donderdag 30 januari tijd voor de eerste editie van onze maandelijkse showcase-avond. Op het podium van dB’s kun je deze keer luisteren naar de singer-songwriter Fablewright en dansen op indiepop van Project Bongo. Daarnaast treedt onze Selecteert van deze maand Ode to the Quiet op met een spannende mix van dreampop en neo-klassieke muziek. Tussen de optredens door draaien de mannen van La Corneille in het café hun favoriete plaatjes. Zoals altijd is de entree bij de Club gratis!

Wie: James Pants, Jameszoo, Mok-C, F.A.K.
Wat: Raw Basics
Wanneer: vrijdag 31 januari 2014 (23.00 uur)
Waar: EKKO
Schade: € 8
James Pants stond al op de laatste Le Guess Who?-editie en eigenlijk zou hij geen Nederlandse show doen maar samen met Nederlander Jameszoo staat hij op vrijdag ‘gewoon’ in EKKO. Nou gewoon? De beide Jamesen draaien sets met rarieties en collectors items uit hip-hop, funk, elektronica en boogie. En er komt ook nog een special guest. Doen dus!

Wie: jamsessie met o.a. leden van John Coffey, Claw Boys Claw en Indian Askin
Wat: Jam de la Crème
Wanneer: zaterdag 1 februari 2014 (20.00 uur)
Waar: EKKO
Schade: € 9
Jam de la Crème organiseert sinds 2006 jamsessies waarbij artiesten uit alle hoeken van de Nederlandse muziekscene elkaar al spelende leren kennen. Bekende muzikanten, vrije geesten en opkomende talenten nemen elkaar en het publiek mee op een muzikale trip. Op zaterdag 1 februari staat het collectief in EKKO voor een jamsessie waarbij onder andere David Achter de Molen (zanger van John Coffey) en Gino Bombrini (percussionist/gitarist bij Skip&Die) mee zullen doen. Vooruitlopend op die show is Jam de la Crème al even op onderzoek geweest naar de Utrechtse muziekscene …

Wie: Alasdair Roberts, Hiss Golden Messenger, The Garden, Swearing At Motorists en meer
Wat: Fading Trails festival
Wanneer: zondag 2 februari 2014 (14.00 uur)
Waar: EKKO, de Kargadoor, Moira
Schade: € 15
Fading Trails is een nieuw rondreizend festival met een dwarse programmering dat zich niets aantrekt van dwingende genrekaders of publiekstrekkers. De naam van het festival verwijst naar een albumtitel van Magnolia Electric Co. van de vorig jaar overleden Jason Molina, een muzikant die altijd de eigenheid en diepere emotionele gelaagdheid opzocht, in plaats van zijn publiek proberen te veroveren of te behagen. Naast de muziek worden er Oegandese snacks verkocht, houden de verschillende artiesten een Q&A met elkaar, en zullen de mannen van The Village Coffee & Music op de verschillende locaties de bezoekers van goede koffie voorzien.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht