Weekagenda week 4 Weekagenda week 4

Pissing in the Wind, The Pikeys, Diggy Dex en Gluren bij de Buren Festival

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht

Weekagenda week 4

Pissing in the Wind, The Pikeys, Diggy Dex en Gluren bij de Buren Festival

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Het voordeel van het uitblijven van winterse hoosbuien en meters sneeuw, is het gemak waarmee je nu op de fiets stapt om heelhuids bij een concert aan te komen. En voor diegenen die toch wat lui van aard zijn, kun je deze week zelfs bij je buren terecht voor een intiem concert.

Wie: Pissing in the Wind #4
Wat: Float Fall, Palms Trax, Falco Benz e.a.
Wanneer: vrijdag 24 januari 2014 (22.00 uur)
Waar: EKKO
Schade: € 7
Dit jonge paradepaardje van EKKO profileert zich als avond waar de meest talentvolle acts van morgen optreden. Vrijdag treedt als headliner de Berlijnse Palms Trax op, die een set zal voorschotelen vol Detroit/Chicago house, glitter funk, Miami boogie en melodieuze synths. Een opsomming die al bevredigend is zonder een beat te hebben gehoord.

Wie: The Pikeys
Wat: rock
Wanneer: vrijdag 24 januari 2014 (21.30 uur)
Waar: café Stathe
Schade: gratis
Voor iedereen die hen de vorige keer in cafe Stathe heeft gemist, is de band zo sympathiek om het gewoon weer dunnetjes over te doen. Verwacht snoeiharde rock, zonder poespas en vernieuwingsdrang. Of zoals ze het zelf beschrijven: “Gas erop en keihard rechtdoor!".
 
Wie: Diggy Dex
Wat: Nederlandstalige hiphop
Wanneer: zaterdag 25 januari 2014 (20.30 uur)
Waar: De Kelder
Schade: € 10
Na zijn energieke show tijdens de 3voor12/Utrecht Awards 2013, is het nu eindelijk tijd voor de release van rapper/producer Diggy Dex’s nieuwe album Do It Yourself. Dex maakt aanstekelijke Nederlandstalige hiphop waarmee hij eerder al met zijn album Lange Nachten, Korte Dagen 3FM fan wist te maken.

Wie: Gluren bij de Buren Festival
Wat: muziek en amateurkunst
Wanneer: zondag 26 januari 2014 (13:00 – 18:00 uur)
Waar: heel Utrecht
Schade: gratis
Zondagmiddag stellen honderd Utrechters hun woonkamer beschikbaar voor het festival Gluren bij de Buren. Gluur mee bij de intieme optredens van Utrechtse amateurkunstenaars en muzikanten. Het volledige programma vind je op de website van Gluren bij de Buren maar weet alvast dat Most Unpleasant Men op Biltstraat 168 speelt.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht