Nieuwe rubrieken en speciale uitzendingen in het radiojaar 2014 Nieuwe rubrieken en speciale uitzendingen in het radiojaar 2014

3voor12/Utrecht Radio viert het 10-jarig bestaan

, Tekst: Mike van Dooyeweert

Nieuwe rubrieken en speciale uitzendingen in het radiojaar 2014

3voor12/Utrecht Radio viert het 10-jarig bestaan

Tekst: Mike van Dooyeweert ,

Hoera! Dit jaar vieren we ons 10-jarig bestaan; een heugelijk feit dat ook bij 3voor12/Utrecht Radio gevierd zal worden. Zo zullen diverse oud-radiocoördinatoren in iedere eerste uitzending van de maand aanschuiven om mee te presenteren en terug te blikken op de glorieuze Utracks en 3voor12/Utrecht Radiojaren. Maar we blijven niet hangen in het verleden; het nieuwe seizoen brengt je ook een aantal nieuwe radiorubrieken.

De komende maanden serveert 3voor12/Utrecht je een serie verse radiospecials. In januari trapten we af met de Top 030. Vanaf februari is in iedere eerste uitzending van de maand iemand te gast die ooit de scepter zwaaide bij 3voor12/Utrecht Radio of voorganger Utracks is. Oud-programmamakers als Joni Prescher, Stephan van Peursem en Jacinthe Versteeg zullen wederom achter de microfoon plaatsnemen tijdens een uitzending die ze zelf hebben samengesteld.

Verbrede horizon
Naast veel terug- en vooruitkijken zullen we in 2014 tevens ons blikveld verruimen. Uiteraard blijven we volop aandacht besteden aan muziek(zaken) van Utrechtse en Amersfoortse bodem, maak je geen zorgen. We pakken het thema cultuur gewoon wat breder aan, met rubrieken die in het teken staan van bijvoorbeeld cultuurbeleid of film.  

Utrecht kent een aantal filmhuizen en bioscopen met een interessant aanbod aan (arthouse)films. Om je een beetje wegwijs te maken zal 3voor12/Utrecht Radio maandelijks een blik werpen op de filmagenda voor de aankomende maand. Maar loop niet weg tijdens de credits, want filmrecensent Gudo van Movieinsider.nl zal elke maand één van de filmtitels op de agenda van een recensie voorzien.

Aafke Romeijn is een singer-songwriter die een uitgesproken mening heeft over meer dan alleen muziek. Vanaf 20 januari kan ze al haar frustraties en meningen ook kwijt in haar nieuwe, maandelijkse radiocolumn.

Amersfoort
Een bruisende muziekstad als Amersfoort mag natuurlijk niet vergeten worden. Joris Postulart van 3voor12/Utrecht houdt je daarom twee keer per week op de hoogte van de ontwikkelingen in de Amersfoortse muziekscene. Dit doet hij op maandag en vrijdag in het programma van Rob Kemperman bij Mediagroep EVA.

Te luisteren:
3voor12/Utrecht Radio met Marieke Steijvers, Rob Kemperman en Mike van Dooyeweert

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht