3voor12/Utrecht organiseert LiveBuild-instores in café Stathe

Optredens van singer-songwriters Lukas Batteau en Mevrouw Tamara

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Komende zaterdag zal op verschillende plekken in Utrecht via muziek aandacht worden gevraagd voor het goede doel LiveBuild. Ook 3voor12/Utrecht draagt die middag haar muzikale steentje bij. In café Stathe zullen namelijk op het tijdelijk omgedoopte 3voor12/Utrecht-podium de singer-songwriters Lukas Batteau en Mevrouw Tamara een optreden geven. Tijdens deze optredens zal illustrator Nikki Smits live visuals verzorgen.

Met deze instores wil 3voor12/Utrecht geld inzamelen voor de organisatie LiveBuild, dat de opbrengst gaat gebruiken voor het Manganjo-waterproject en de waterproblematiek in Kameroen. In café Stathe zal daarom een fooienpot aanwezig zijn, waar je geld in kunt stoppen als donatie voor LiveBuild. Naast de instores van 3voor12/Utrecht, worden er deze middag op vele andere plekken in Utrecht instores georganiseerd voor LiveBuild. Deze instores zijn onderdeel van 24 uur LiveBuild

Programmering
15:30 - 16:00 Lukas Batteau
16:30 - 17:00 Mevrouw Tamara

Lukas Batteau
Met roots in Zuid-Korea en Amerika, maakt de Utrechtse singer-songwriter Lukas Batteau indringende, melodische muziek. Sinds kort speelt hij ook met een band om nummers van zijn nieuwste album Wasteland extra kracht te geven, zoals tijdens de Club van september 2013. Maar voor deze ontspannen zaterdagmiddag wordt hij, zoals vanouds, enkel vergezeld door zijn gitaar en aangevuld met visuals van Nikki Smits. 

Mevrouw Tamara
Een week geleden lanceerde singer-songwriter Mevrouw Tamara haar mini-album Maar Nu, waarvoor eerder al een video verscheen. Zaterdagmiddag brengt ze de drie breekbare, Nederlandstalige nummers van dit mini-album ten gehore ter ere van LiveBuild. 

Nikki Smits
Tijdens het optreden van Lukas Batteau en Mevrouw Tamara zal illustrator Nikki Smits live visuals maken die zowel passen bij hun muziek als het LiveBuild-thema. Het werk van de Utrechtse illustrator ken je misschien al van de posters die zij maakt voor onder andere EKKO, ACU en Gigant.  

Te zien: 3voor12/Utrecht LiveBuild instore met Lukas Batteau en Mevrouw Tamara, zaterdag 1 februari vanaf 15.30 uur @ Café Stathe, Utrecht. De entree is gratis.