WIN! Twee passe-partouts voor In-Fashion Utrecht

En vier elke avond de mode in Kapitaal

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Op 4, 5 en 6 oktober vindt in Utrecht voor de tweede keer het modefestival In-Fashion plaats bij onder andere Hotel Dom en Kapitaal. Storytelling staat tijdens dit weekend centraal: mode wordt verteld aan de hand van onder andere film, expo en muziek. Het hele weekend kunnen er workshops worden gevolgd zoals zeefdrukken, visual storytelling of een stylingworkshop (ook voor mannen!).

Ook muziek ontbreekt niet tijdens dit weekend. Op vrijdag wordt het festival geopend met een optreden van Lilian Hak, een DJ-set van de band APRIL en DJ The Stress. Daarnaast zijn er elke avond de After Hours in Kapitaal met op zondag een optreden van Mineral Beings.

Wil jij deze mix van mode niet missen? Mail voor vrijdag 27 september 11.57 naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl o.v.v. In-Fashion Utrecht, vertel hoe je heet, en laat ons weten wat jouw antwoord is op de vraag:

Wat vind jij de meest epische outfit die jij ooit in een muziekvideo of tijdens een optreden hebt gezien?

Mocht je er een foto bij hebben, dan is ‘ie meer dan welkom!

Wil je zeker weten dat je er bij bent? Hier kun je een passe-partout of dagkaart (incl. opening op vrijdag) kopen. Meer informatie over de workshops vind je hier.