Heftig middagje in de Spiegelbar met Warzone Metalfest Heftig middagje in de Spiegelbar met Warzone Metalfest

Mosfet, Purest of Pain en Miles to Perdition sluiten minitournee af in Utrecht

, Tekst: Joost Schreurs / Foto's: Roy Wolters

Heftig middagje in de Spiegelbar met Warzone Metalfest

Mosfet, Purest of Pain en Miles to Perdition sluiten minitournee af in Utrecht

Tekst: Joost Schreurs / Foto's: Roy Wolters ,

Twee maanden terug werden scheuren ontdekt in de buitenmuur van de Spiegelbar en dansavonden werden tot nader order geschrapt. Zondagmiddag werd het pleisterwerk van de Spiegelbar toch weer flink op de proef gesteld toen Warzone Metalfest langskwam met snoeiharde metalcore uit Luxemburg (Miles to Perdition) en groovy beukwerk uit Oostenrijk (Mosfet). Onze lokale helden van Purest of Pain waren ook van de partij.

Warzone Metalfest is een vierdaagse minitournee met vijf jonge, Europese metalbands, aangevuld met lokaal talent. De Utrechtse death metalband Purest of Pain fungeert op deze tour als gastheer en vorige week sprak 3voor12/Utrecht met Merel Bechtold, mede-organisator van Warzone Metalfest en gitarist van Purest of Pain.

Voor de afterparty van de tour heeft Purest of Pain het Luxemburgse Miles to Perdition en Mosfet uit Oostenrijk meegebracht naar Utrecht. De line-up is aangevuld met twee winnaars van de Warzone bandwedstrijd. Deze eer ging naar het Amsterdamse Memento Mori en Mary Fields uit Utrecht. De opzet is die van een ouderwetse matinee: de eerste band staat al om 15:00 uur op de planken en na afloop kan iedereen lekker op tijd naar huis. Bekijk hier het fotoverslag.


Gezien: Warzone Metalfest met o.a. Mosfet, Purest of Pain & Miles to Perdition, zondag 10 maart 2013 @ Spiegelbar, Tivoli Oudegracht, Utrecht.

 

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht