Club 3voor12/Utrecht: nieuw regionaal én internationaal talent Club 3voor12/Utrecht: nieuw regionaal én internationaal talent

Double G, The Frowning Clouds, My Blue Van & Kids With Guns dj-set!

, Tekst: Ricardo Jupijn

Club 3voor12/Utrecht: nieuw regionaal én internationaal talent

Double G, The Frowning Clouds, My Blue Van & Kids With Guns dj-set!

Tekst: Ricardo Jupijn ,

Na een prachtige 75ste editie in februari, trekken we de laatste donderdag van maart uiteraard weer door met vers, muzikaal talent. De Club is van alle markten thuis en er is deze keer weer een diverse line-up samengesteld van regionaal, nationaal en zelfs internationaal talent! We gaan 28 maart van downtown naar Down Under in dB’s!

Double G

De in Nederland opgegroeide Griekse rapper en producer Georgios ‘Double G’ Lazakis, bekend van onder meer Kyteman’s Hiphop Orchestra en The Devastators, maakt als solo-artiest een interessante en energieke mix van hiphop, soul en jazz. Vorig jaar kwam zijn zelfgeproduceerde debuutalbum Life Story uit, waarop onder andere tracks met Kyteman, Termanology, Gery Mendes en The Outlawz staan. De persoonlijke en pure muziek gaat Double G op de Club in een speciaal akoestisch jasje steken. Spannend!

The Frowning Clouds
“Filling the gap that The Kinks have left behind”, zegt de band zelf in hun omschrijving op Facebook. En dat wordt inderdaad stevig rock-’n-rollen de 28ste met The Frowning Clouds. We gaan met deze heup- en haarschuddende Australiërs een fijne reis in de tijd maken naar het begin van de jaren zestig. Zorg ervoor dat je die heupen dus alvast goed warmgedraaid hebt voordat je naar dB’s komt!

My Blue Van
3voor12/Utrecht is binnen de grenzen van de provincie Utrecht altijd op zoek naar nieuw, muzikaal talent. Daarvan selecteren wij elke maand één band of artiest die wij graag in het zonnetje willen zetten. Deze maand hebben wij gekozen voor My Blue Van: een driemansformatie die met een rauwe en gevarieerde mix van blues, soul en rock het podium van dB’s zal betreden. De band won vorig jaar onder andere de publieksprijs van de Utrechtse Popprijs en bracht afgelopen februari haar debuutalbum As Colours Change uit. Komt dat zien!

Dj-set: Kids With Guns

De indie-kids van Kids With Guns hebben de afgelopen tijd een enorme hoeveelheid shows gespeeld, die bekend staan om hun ontzettend rauwe en pure energie. Voor de Club staat de band achter de dj-tafel geparkeerd om daar de avond te omlijsten met een veelzijdige playlist. We zijn benieuwd wat voor plaatjes de elektropoppers allemaal mee zullen nemen!

Te zien: 76ste editie van Club 3voor12/Utrecht met Double G, The Frowning Clouds, My Blue Van en een dj-set van Kids With Guns, donderdag 28 maart 2013 @ dB’s, Utrecht. Entree is gratis, dus wees op tijd om zeker te zijn van een plekje!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht