Winnen! Fresku! Winnen! Fresku!

3voor12/Utrecht geeft 2x2 kaarten weg

Winnen! Fresku!

3voor12/Utrecht geeft 2x2 kaarten weg

De carrière van de Top Notch rapper gaat hard sinds zijn debuutalbum uit 2009. De combinatie van grappig en serieus, van knipoog en oprechtheid kenmerkt zijn werk. In mei 2012 bracht Fresku zijn tweede album Maskerade uit. Op dit album werkt hij onder andere samen met cabaretier Theo Maassen. Samen met hem bracht hij het nummer Hedde Drugsop uit, waar ook een videoclip voor is opgenomen. Of het nou om serieuze nummers als Twijfel, of om grappige als Op de Hoogte gaat, Fresku staat altijd zijn mannetje.

Niet alleen het debuutalbum is een succes, ook volgden er workshops, optredens bij De Wereld Draait Door en Lowlands, diverse State Awards, nominaties voor een 3voor12 Award en 3FM Awards, en twee jaar lang geeft Fresku vrijwel onafgebroken shows in Nederland, België en zelfs op Curaçao.

Kaarten winnen voor de show van Fresku op 17 november in EKKO? Wij mogen 2x2 kaarten weggeven! Mail voor maandag 12 november, 11.57 uur je naam o.v.v. “Ik ben Op de Hoogte” naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl en wie weet sta je de 17e vooraan.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht