Winnen 2x2 kaarten voor Case Mayfield Winnen 2x2 kaarten voor Case Mayfield

30 november in de Kelder

Winnen 2x2 kaarten voor Case Mayfield

30 november in de Kelder

Case Mayfield maakt 30 november zijn opwachting in de Kelder in Amersfoort. Wij hebben vier kaarten voor je weten te bemachtigen en die geven we weg in setjes van twee. Wil jij de singer-songwriter (met Port of Call in het voorprogramma) nog net op het randje van november live zien? Dat kan!

Case Mayfield maakt muziek die het hart raakt. Pure liedjes, soms niet meer dan ruwe verpakkingen voor een idee uit het hoofd van de geboren Volendammer. Zijn debuut EP uit oktober 2010 bracht hem op vele plekken, van huiskamers naar Paradiso, de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en tv-programma De Wereld Draait Door. Presentator Matthijs van Nieuwkerk noemt hem "misschien wel de beste zanger van Nederland". 

Gitaarliedjes met subtiele folkinvloeden is waar Mayfield in excelleert. Hoewel Ryan Adams en Ray LaMontagne nooit ver weg zijn, hoor je voornamelijk de Amsterdammer zelf. In zijn nummers proef je pijn. Verdriet, venijn, boosheid en cynisme. Dat hij het gevoel live over weet te brengen, bewijst Mayfield in de afgelopen maanden keer op keer. Bij opkomst lijkt hij misschien een verlegen, nuchtere jongen; na een enkele noot telt slechts de muziek. Liedjes die hij consequent zonder concessies schrijft, opneemt en live vertolkt.

Kaarten winnen? Stuur voor maandag 19 november, 11.57 uur een mailtje met als subject  “Case Mayfield” naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl en wie weet ben jij er de 30e bij!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht