WIN! Kaarten voor Daily Bread

8 december in EKKO

In oktober bracht Daily Bread haar nieuwe album uit en was daarmee ook meteen Hollandse Nieuwe van de Maand. Op 8 december staat deze wave/synthpop band in EKKO en jij kan er kaartjes voor winnen!

Door een blessure van zangeres Kimerbely kon zij tijdelijk geen toetsen meer spelen, waardoor Atser Damsma inviel. Dit klikte zo goed dat Atser een vast bandlid werd. Met zijn komst veranderde ook het geluid van de band. De sexy garage dance werd aan de kant geschoven, de synths bleven en natuurlijk ook zang van Kimberley. Het resultaat is een nieuwe langspeler met de naam 'Iterum', Latijn voor opnieuw. De funky, groovende electropop is ingewisseld voor een electronisch 'new wave' geluid. De recensies zijn positief en de shows worden enthousiast onthaald, wij hebben er in ieder geval zin in!

Wil jij kaarten winnen voor Daily Bread met niemand minder dan APRIL als voorprogramma? Wij mogen 2x2 kaartjes weggeven! Stuur voor maandag 26 november, 11.57 uur een mailtje met het onderwerp “Daily Bread” naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl

Te zien: Daily Bread met APRIL als support, zaterdag 8 december 2012 @ EKKO, Utrecht