WIN! Anton Goudsmit’s Estafest WIN! Anton Goudsmit’s Estafest

Vul je Sunday Afternoon met Jazz

WIN! Anton Goudsmit’s Estafest

Vul je Sunday Afternoon met Jazz

Zondag 9 december is Vredenburg Leeuwenbergh de setting voor Sunday Afternoon Jazz waar Anton Goudsmit’s Estafest het podium zal betreden. Wij mogen 2x2 kaarten weggeven.

Vier van de meest eigenzinnige improvisatoren van dit moment in een ongewone bezetting van altviool, elektrische gitaar, piano en rieten. Anton Goudsmit, gitarist van de Ploctones en New Cool Collective, Oene van Geel, de kleurrijke altviolist van het Zapp 4 String Quartet, Mete Erker, saxofonist van o.a. het Artvark Saxophone Quartet en pianist Jeroen van Vliet o.a van Eric Vloeimans' Gatecrash. Mingus meets Schönberg, Bach meets Radiohead. Zo omschrijven de heren hun eigen muziek. Energiek, eigenzinnig en op het puntje van je stoel. het wordt een unieke ervaring in de akoestische ambiance van Vredenburg Leeuwenbergh. Anton Goudsmit won in 2010 de Boy Edgar Prijs, de belangrijkste Nederlandse jazzprijs.

Wil jij kaarten winnen voor deze Jazzy middag? Wij mogen er 2x2 weggeven!
 Stuur voor maandag 3 december, 11.57 uur een mailtje met het onderwerp “Jazz op zondag” naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht