Oh, Brave Wide Eyes is 3voor12/Utrecht Selecteert Oh, Brave Wide Eyes is 3voor12/Utrecht Selecteert

Sfeervolle folk van nieuw Utrechts trio

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht / Foto: Oh, Brave Wide Eyes

Oh, Brave Wide Eyes is 3voor12/Utrecht Selecteert

Sfeervolle folk van nieuw Utrechts trio

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht / Foto: Oh, Brave Wide Eyes ,

Oh, Brave Wide Eyes. Het klinkt als een regel uit een gedicht, maar is de naam van een kakelverse groep uit Utrecht. Uit Kanaleneiland om precies te zijn. De bandnaam zal nog geen al te hard belletje doen rinkelen, maar daar komt verandering in. Zeker nu Oh, Brave Wide Eyes is verkozen tot de 3voor12/Utrecht Selecteert van deze maand!

De bandleden van Oh, Brave Wide Eyes zullen geen onbekenden zijn voor de meeste lezers van 3voor12/Utrecht. Ze timmeren al geruime tijd aan de weg. Annelotte de Graaf en Casper Broekaart (oftewel Casper Adrien) waren met hun sfeervolle folkcountry te zien tijdens de eerste 3voor12/Utrecht Op BEDEVAART in De Meern. En Marianne Oldenburg was met haar band Mary Had A Little Band te bewonderen tijdens de tweede editie van 3voor12/Utrecht Op BEDEVAART in Nieuwegein. Het trio is de Selecteert van januari en dat betekent dat ze door ons, in aanloop naar hun optredens tijdens Club 3voor12/Utrecht op 26 januari, extra in het zonnetje worden gezet.

Oh, Brave Wide Eyes rondde onlangs de opnames af van hun eerste single The Tascam Recordings, volledig opgenomen met analoge apparatuur. Zangeres en gitariste Annelotte de Graaf vertelt: “Het wordt geen materiaal om in de winkels te leggen. Het idee is om de band een eerste gezicht te geven. Het wordt deel van een concept, compleet met foto's en filmpjes, bedoeld om mensen een eerste kennismaking te bieden met de band. Het resultaat wordt digitaal beschikbaar gesteld, voor iedereen gratis te downloaden via onze Bandcamp. We zijn niet van plan hier een financiële slag mee te slaan. We willen eerst een publiek bereiken. Vandaar dat er zo min mogelijk drempels moeten zijn voor mensen om gewoon een keer naar de muziek te luisteren.

De eerste twee sfeervolle, melancholische countryfolkliedjes van The Tascam Recordings zijn al te beluisteren op de Bandcamp van Oh Brave Wide Eyes. De komende twee weken komen daar nog twee nummers bij, dus houd Bandcamp in de gaten! Donderdag 26 januari kun je Oh, Brave Wide Eyes in levende lijve aanschouwen in dB's, tijdens Club 3voor12/Utrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht