WIN! Kerstpakket I Am Oak!

22 december in EKKO

De melancholische, dromerige folk van I Am Oak bevat diepere lagen. Ze worden nachtliedjes genoemd. Met hoopvolle teksten in de stemmige muziek, waarin het experiment niet wordt geschuwd, heeft de band I Am Oak eigenlijk alles wat ook artiesten als Bon Iver en Sufjan Stevens tot folk-grootheden heeft gemaakt. Met één verschil: I Am Oak komt gewoon uit Nederland.

Voor het laatste album Nowhere Or Tammensaari dat in juni uitkwam, toog de band naar het besneeuwde Finland. In een verlaten hutje op z’n Bon Iver's, werden de nummers opgenomen. De gelijkenis met Antony & The Johnsons is al vaak gemaakt en niet onterecht. Voor deze veel belovende pre-kerstshow mogen wij dus van alles weggeven!

Wat er precies in het kerstpakket zit, is natuurlijk nog een verrassing. Wel kun je rekenen op onder andere 2 kaartjes voor het concert, een paar cd’s en een mooie zeefdruk!

Wil jij dit pakket winnen en ook nog eens met een vriend of vriendin naar het optreden in EKKO op 22 december? Stuur voor 22 december, 11.57 uur een mailtje met het onderwerp “Ik wil ook naar I Am Oak” naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl.
Vergeet vooral niet je voor- en achternaam te vermelden!

Te zien: I Am Oak met Herrek als voorprogramma, zaterdag 22 december 2012 @ EKKO, Utrecht.