Zonder Woorden: Kytopia viert verjaardagsfeestje in Tivoli Zonder Woorden: Kytopia viert verjaardagsfeestje in Tivoli

Muzikale vrijstaat verhuist voor een avond naar de Oudegracht

, Tekst & foto's: Robin Alysha Clemens

Zonder Woorden: Kytopia viert verjaardagsfeestje in Tivoli

Muzikale vrijstaat verhuist voor een avond naar de Oudegracht

Tekst & foto's: Robin Alysha Clemens ,

Kytopia bestaat een jaar en dat werd groots gevierd. Afgelopen zaterdag trok de gehele Zeedijk naar de Oudegracht en liet een jaar Kytopia de revue passeren. 3VOOR12/Utrecht-fotograaf Robin Alysha Clemens was erbij en legde het feestje zowel front- als backstage vast op de gevoelige plaat.

Muzikale vrijstaat verhuist voor een avond naar de Oudegracht

Kytopia - zie het als de muzikale ‘vrijstaat’ van Utrecht - bestaat een jaar. Reden voor een feestje. Zaterdag 1 oktober verhuisde de gehele Zeedijk (waar Kytopia is gevestigd) voor één avondje naar de Oudegracht. Het feit dat deze avond de rij voor de gastenlijst alleen al langer was dan die voor de normale kassa, zegt dan ook al een hoop: iedereen die ook maar één keer een studio van de Zeedijk is binnengelopen is erbij. Het was hun eigen mini-festivalletje en Kytopia hield één avond, acht uur lang open huis. Een avond gevuld met muziek, drank, kunst, tafelvoetbal, tosti’s en waarzegster Joli, die de bezoekers hun toekomst voorspelde. Kyteman zelf, maar ook het gehele orkest van LaBoutique Fantastique, De Avonduren, Black Sun Empire, Arts The Beatdoctor, Pitto, DJ Prace, Mike Mago en nog veel meer andere 'residents' lieten het publiek dansen, zingen, lachen en luisteren.

Aangezien het feest om acht uur begon en beide zalen om half tien al stampvol zaten, liep het feest na twaalven wel wat sneller leeg dan gehoopt en kreeg Kytopia niet de afsluiter die het verdiende. Desalniettemin was er duidelijk veel moeite in de avond gestopt, waardoor er niet aan getwijfeld wordt dat - mocht er een volgendekeer komen - het alleen nog maar beter en leuker kan worden.

Gezien: Kytopia, zaterdag 1 oktober 2011 @ Tivoli, Utrecht.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht