Club 3VOOR12/Utrecht voelt electropop van Kids With Guns in lijf en leden Club 3VOOR12/Utrecht voelt electropop van Kids With Guns in lijf en leden

Oktobereditie in woord en beeld

, Tekst: Marc van der Laan / Foto’s: Harold van de Kamp

Club 3VOOR12/Utrecht voelt electropop van Kids With Guns in lijf en leden

Oktobereditie in woord en beeld

Tekst: Marc van der Laan / Foto’s: Harold van de Kamp ,

De oktobereditie van Club 3VOOR12/Utrecht kende een optreden van Grote Prijs-winnaar The Cosmic Carnival en twee langverwachte debuten van Utrechtse bands. Welke van de drie bands kwam als sterkste uit de hoek?

Oktobereditie in woord en beeld

De oktobereditie van Club 3VOOR12/Utrecht kende twee langverwachte debuten van Utrechtse bands. Voor zowel Sur Nilsson als Kids With Guns was dit het allereerste optreden, in Nederland in ieder geval. De tamtam had zijn werk goed gedaan. Om half negen arriveerden de eerste bezoekers al, benieuwd naar de liveprestaties van beide bands.

Tussen de beide bands in speelde The Cosmic Carnival, de winnaar van de Grote Prijs van Nederland 2010. De Rotterdammers waren in het begin even zoekende, omdat ze het zonder de zieke co-zangeres Marlies Kroon moesten doen. Naarmate het optreden vorderde, raakten ze steeds meer op dreef. Het meest overtuigend was echter de tweede show ooit van Kids With Guns. De bezoekers van een vol en warm dB’s voelden de energieke electropop van de mannen in lijf en leden.

Gezien: Club 3VOOR12/Utrecht met Sur Nilsson, The Cosmic Carnival, Kids With Guns en dj’s Snoerend Bart en Rudi Mackay, donderdag 27 oktober 2011 @ dB’s, Utrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht