SD 2011: Komor Kommando stampt hard door SD 2011: Komor Kommando stampt hard door

Lekker om te luisteren, minder interessant om te bekijken

, Tekst: Ilona van de Bildt / Foto's: Martien Janssen

SD 2011: Komor Kommando stampt hard door

Lekker om te luisteren, minder interessant om te bekijken

Tekst: Ilona van de Bildt / Foto's: Martien Janssen ,

Origineel stonden ze gepland in Tivoli de Helling, maar door het uitvallen van headliner Rotersand was Komor Kommando zaterdagavond de opwarmer voor VNV Nation in Tivoli Oudegracht. Waren hun bekende clubhits voldoende om het publiek daadwerkelijk in de juiste stemming te krijgen?

Lekker om te luisteren, minder interessant om te bekijken

Bekend van de clubhits 'Electro body music' en het pompende 'Love your neighbour' , leek Komor Kommando een perfecte vervanger voor Rotersand om het publiek goed op te warmen voor VNV Nation op de zaterdagavond van Summer Darkness 2011.

Maar helaas bleek de rest van het oevre van Komor Kommando minder opzwepend te zijn dan hun clubhits. De beats waren lekker stevig en dansbaar, maar wel wat eentonig. Daarbij opgeteld het feit dat het nu niet al te spannend is om naar twee mannen kijken die alleen achter hun laptops staan te draaien zonder zelf al te veel te bewegen, waarbij de mooie lichtshow het enige visuele aspect verzorgde, maakte dat het feest niet zo groot werd als het had kunnen zijn. Komor Kommando maakt prima dansbare muziek, maar is niet een van de interessantste bands om te bekijken.

Gezien: Komor Kommando tijdens Summer Darkness, zaterdag 30 juli 2011 @  Tivoli Oudegracht, Utrecht 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht