3VOOR12/Utrecht zoekt nieuwe medewerkers 3VOOR12/Utrecht zoekt nieuwe medewerkers

Gezocht: talentvolle schrijvers, fotografen, radiomakers, PR/communicatie-medewerkers en eindredacteuren

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

3VOOR12/Utrecht zoekt nieuwe medewerkers

Gezocht: talentvolle schrijvers, fotografen, radiomakers, PR/communicatie-medewerkers en eindredacteuren

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Ben je gek op muziek, woon je in de provincie Utrecht en heb je talent in huis om bij te dragen aan een creatief, crossmediaal platform? Wacht dan niet langer en meld je aan als vrijwilliger van 3VOOR12/Utrecht!

Gezocht: talentvolle schrijvers, fotografen, radiomakers, PR/communicatie-medewerkers en eindredacteuren

3VOOR12/Utrecht, hét crossmediale muziekplatform van de provincie Utrecht, is alsmaar groeiende. Naast een site vol reportages, interviews, recensies en andere muzikale content, hebben we een wekelijks radioprogramma en een maandelijkse Clubavond in dB’s. Daarbij organiseren we geregeld eigen evenementen, zoals de 3VOOR12/Utrecht Awards en BEDEVAART. Behalve in de stad Utrecht, zijn we ook in de provincie actief. Dit alles hopen we de komende tijd nog verder uit te bouwen en te verbeteren. En daar hebben we jou bij nodig!

Algemeen
Het 3VOOR12/Utrecht-team is per direct op zoek naar talentvolle schrijvers, fotografen, radiomakers, PR/communicatie-medewerkers en eindredacteuren die zich graag op vrijwillige basis parttime willen inzetten voor de bloeiendste 3VOOR12/Lokaalsite van Nederland.

Wij bieden:

  • een kans om je talent te laten zien en te ontwikkelen
  • een jong en enthousiast team waar veel plaats is voor eigen inbreng
  • maandelijkse bijeenkomsten, borrels en niet te vergeten Club 3VOOR12/Utrecht
  • de kans om een netwerk op te bouwen in de muzikale sector

Wij vragen:

  • een creatieve, pro-actieve houding
  • enthousiasme, tijd en energie
  • (enige) kennis van de alternatieve muziek in de provincie Utrecht

Functies
Als schrijver neem je interviews af, doe je verslag van concerten en festivals, stel je nieuwsberichten op en recenseer je cd’s. Je hebt een vlotte pen, beschikt over een journalistieke houding en bent goed in het vinden van de originele insteek. Interesse in hiphop en dance is een pre.

Als fotograaf breng je de muziek in Utrecht in beeld. Je houdt je bezig met popfotografie in de brede zin van het woord. Afhankelijk van je wensen en talenten, fotografeer je tijdens concerten en festivals, maak je portretten bij interviews en/of bekwaam je je in documentairefotografie. Er is veel ruimte voor (en behoefte aan) eigen inbreng en initiatief.

Als radiomaker werk je in een team aan het gezamenlijk neerzetten van de wekelijkse radioshow van 3VOOR12/Utrecht. Binnen het team werken twee presentatoren en een productieassistent. Afhankelijk van je interesse en ervaring hou je je bezig met de voorbereiding van het radioprogramma, de technische kant (uitzending schuiven) of de productionele kant. Daarnaast is er de mogelijkheid om erop uit te gaan met de microfoon om reportages te maken. Ervaring met radiomaken en kennis van de Utrechtse muziekscene is een pre.

Als PR/communicatie-medewerker zet je 3VOOR12/Utrecht in de schijnwerpers. Je zorgt voor publiciteit rondom de site, de radioshow, de Club en de overige evenementen, maakt 3VOOR12/Utrecht zichtbaar in diverse (online) media, houd je bezig met de planning en uitvoering van PR-acties en (interne en externe) branding, zorgt voor de logistiek rondom het PR-materiaal, schrijft persberichten en onderhoudt contacten met de media. Een pro-actieve houding is een must!

Als eindredacteur bepaal je de uitstraling van 3VOOR12/Utrecht. Je redigeert de binnengekomen stukken op grammatica, spelling en inhoud en zorgt er - via het content management system - voor dat de artikelen online komen te staan.

Reageer nu!
Voel jij je aangesproken? Aarzel niet en mail de redactie van 3VOOR12/Utrecht via info@3voor12utrecht.nl.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht