3VOOR12/Utrecht op Spotify 3VOOR12/Utrecht op Spotify

De beste muzieklijstjes van de 3VOOR12/Utrecht-redactie

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

3VOOR12/Utrecht op Spotify

De beste muzieklijstjes van de 3VOOR12/Utrecht-redactie

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Het is een handige en leuke manier om snel nieuwe bands en artiesten op het spoor te komen. Of om alvast helemaal in de stemming te komen voor je favoriete Utrechtse festival. Waar we het over hebben? De gratis muziekdienst Spotify! Beluister de zorgvuldig door de 3VOOR12/Utrecht-redactie samengestelde playlists en je bent weer helemaal bij.

De beste muzieklijstjes van de 3VOOR12/Utrecht-redactie

Benieuwd naar de muziek die de redactieleden van 3VOOR12/Utrecht uit hun speakers laten schallen? Wil je snel een impressie krijgen van een van de vele festivals die de komende maanden in en rond Utrecht worden georganiseerd? Of ben je nieuwsgierig geworden naar de talloze Utrechtse artiesten die op 3VOOR12/Utrecht de revue passeren? Beluister een van de zorgvuldig door de redactie samengestelde playlists en je bent weer helemaal bij!

Gebruik je al Spotify, dan volstaat een klik op deze link, waarna je direct op ons profiel belandt en je je kunt abonneren op een van onze playlists. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Summer Darkness 2011-lijst  of de In Vervoering-playlist? De komende tijd zullen we het aantal lijsten in rap tempo opvoeren, dus stay tuned!

En voor wie zich nu achter zijn oren krab en denkt: huh? Spotify? Via deze muziekdienst kun je gratis (of voor een vast bedrag per maand) naar muziek luisteren. Spotify is een zogenoemde streaming muziekdienst. Dankzij de onderliggende µTorrent-technologie wordt alles razendsnel en zonder haperingen afgespeeld. Het aanbod bestaat uit maar liefst 15 miljoen tracks, waaronder veel Utrechtse muziek (variërend van Kyteman en Spinvis tot Eefje de Visser en Pien Feith) en bovendien is de geluidskwaliteit dik in orde.

Een maandabonnement kost vijf of tien euro. Wie de hand op de knip wil houden, kan de gratis versie installeren, maar dan moet je wel om de zoveel nummers naar reclame luisteren en heb je slechts een beperkt aantal luisteruren tot je beschikking. Op 3VOOR12 vind je een 'Spotify voor dummies'-gids. Het programma zelf is te downloaden via de internationale site

Te horen: 3VOOR12/Utrecht-playlists @ Spotify.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht