Nieuwe ontmoetingsplaats voor Utrechtse muziekindustrie

Eerste editie Borrelnoot in Spiegelbar Tivoli

Tekst: redactie 3VOOR12/Utrecht ,

De Spiegelbar van Tivoli verandert vanavond in een ontmoetingsplaats voor de Utrechtse muziekindustrie. Borrelnoot is een terugkerende avond, waarop Utrechtse muziekprofessionals in een informele setting met elkaar in contact kunnen komen. Een door 3VOOR12/Utrecht aangestuurde paneldiscussie aan het begin van de avond zet de toon.

Eerste editie Borrelnoot in Spiegelbar Tivoli

De Utrechtse muziekindustrie is net zo knus als Utrecht zelf. Organisatoren, muzikanten, boekers, programmeurs: iedereen werkt samen om uiteenlopende initiatieven in de praktijk te brengen. Toch ontbrak een vaste avond waarop ze allemaal samenkomen. Tot nog toe, want nu is er Borrelnoot.

Borrelnoot is een terugkerende avond in de Spiegelbar, waarop Utrechtse muziekprofessionals in een informele setting met elkaar in contact kunnen komen. Van programmeurs tot technici en van muzikanten tot boekers: bij Borrelnoot zijn alle disciplines vertegenwoordigd. Host van de avond is Waldo Volmer, die naast bestuursvoorzitter van 3VOOR12/Utrecht ook bekend is als programmeur, presentator en organisator. 

Paneldiscussie
Aftrap van de avond vormt een paneldiscussie over een actueel thema in de Utrechtse muziekindustrie. Op deze eerste editie zal het gesprek gaan over de noodzaak tot ondernemen in een door bezuinigingen gedomineerde tijd. Welke kansen ontstaan er en worden die wel goed genoeg benut? De panelleden zijn Lodewijk Rondeboom (Stekker/Vers Vermaak), Erik Benders (zakelijk leider Kytopia) en Rense van Kessel (Friendly Fire). Aanwezigen hebben de mogelijkheid om zich in de discussie te mengen.

Op uitnodiging
De eerste editie van Borrelnoot vindt zoals gezegd plaats op donderdag 1 december. De deuren van de Spiegelbar in Tivoli gaan open om 20:00 uur, de avond zelf begint om 20:30 uur. De uitnodigingen voor deze besloten avond zijn inmiddels verstuurd. De aanmelding verloopt via borrelnoot@tivoli.nl.