Kort Utrechts Popnieuws – week 48

Deze week nieuws over onder meer IJskonijn, The Medics, April en Omnia.

Tekst: Arnold le Fèbre & Marc van der Laan / Illustratie: Lennart Wolfert ,

Elke dag worden we overstelpt met persberichten, nieuwtjes en informatie - te veel om mee te nemen. In onze rubriek Kort Utrechts Popnieuws laten we in sneltreinvaart het laatste en leukste muzieknieuws van Utrechtse bodem de revue passeren, inclusief een leuke illustratie. Deze week nieuws over onder meer IJskonijn, The Medics, April en Omnia.

Het laatste muzieknieuws van Utrechtse bodem

De redactie van 3VOOR12/Utrecht zit bovenop het nieuws. Elke dag worden we overstelpt met persberichten, nieuwtjes, informatie en wat dies meer zij - te veel om mee te nemen. In onze rubriek Kort Utrechts Popnieuws vind je het laatste muzieknieuws van Utrechtse bodem. Inclusief een exclusieve illustratie! Deze week nieuws over onder meer IJskonijn, The Medics, April en Omnia. Heb je zelf ook nieuws of tips uit de regio? Mail naar persberichten@3voor12utrecht.nl!

IJskonijn: Luisterfeest op de vierkante meter
Schrijvers, kunstenaars, uitvinders, voorlezers, toneelspelers en muzikanten toveren stadserf Rood | Noot in de laatste week van december om in een kleinschalig luisterfestival. Vijf dagen lang organiseert Rood|Noot hier intieme en bijzondere voorstellingen van uiteenlopende kunstenaars en muzikanten. En dat ‘intieme’ mag je letterlijk opvatten: de korte optredens vinden plaats voor slechts één of twee bezoekers: in een luisterhokje op het erf, in een zacht bed op zolder, in de sfeervolle oude keuken of tussen de vogels en schapen buiten.
IJskonijn vindt plaats van 26 tot en met 30 december (van 13:00 tot 17:00 uur) in en rond stadserf Rood | Noot, op een steenworp afstand van Vredenburg Leidsche Rijn. Details over de exacte programmering worden zo snel mogelijk bekendgemaakt op roodnoot.org.