Kerstfeest bij De Wereld Draait Door

Backstage met How To Throw A Christmas Party

Tekst: Hanneke van der Linde - de Zeeuw / Foto's: McKlin Fotografie ,

Stop een herder, Maria en Jozef, enkele wijzen en een compleet engelenkoor in de knusse studio van De Wereld Draait Door. Wat je dan krijgt? Je ziet het in dit fotoverslag.

Afgelopen woensdag was het een bonte bedoening in de studio van De Wereld Draait Door. Zo kon je onder andere een herder, Maria en Jozef, enkele wijzen en een compleet engelenkoor spotten in de welbekende muziekminuut van het populaire programma. Het kerstproject How To Throw A Christmas Party, met leden van onder andere The Medics en Eins, Zwei Orchestra, stond afgelopen woensdag in De Wereld Draait Door. Eén minuut optreden werd vooraf gegaan door soundchecken, oefenen, veel zenuwen, toonladders, verkleedpartijtjes maar ook wachten, heel lang wachten. Maar dan heb je ook wat: een enthousiaste Matthijs van Nieuwkerk, véél aandacht voor het project en onderstaande prachtige foto’s!

How To Throw A Christmas Party op zondag 18 december 2011 @ Tivoli Oudegracht is uitverkocht maar mogelijk is er in andere steden nog plek.