Festival deBeschaving maakt tweede reeks namen bekend Festival deBeschaving maakt tweede reeks namen bekend

Exclusieve show van Midlake en optredens van Kensington, The Medics en Pien Feith

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

Festival deBeschaving maakt tweede reeks namen bekend

Exclusieve show van Midlake en optredens van Kensington, The Medics en Pien Feith

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Drie weken geleden maakte festival deBeschaving de eerste namen voor de editie van 2011 bekend. Gisteren is daar een tweede reeks aan toegevoegd.

Exclusieve show van Midlake en optredens van Kensington, The Medics en Pien Feith

Drie weken geleden maakte festival deBeschaving de eerste namen voor de editie van 2011 bekend. Gisteren is daar een tweede reeks aan toegevoegd. Met nog ruim anderhalve maand te gaan begint de line-up van het festival, dat in en rondom de Botanische Tuinen plaatsvindt, nu aardig gestalte te krijgen. Begin mei moet het hele programma compleet zijn.

Meest in het oog springende namen in deze tweede reeks zijn die van het Belgische Hooverphonic en de Texaanse folkpop-band Midlake, die hun enige show in Nederland op deBeschaving zullen spelen. Naast deze internationale acts treden met Kensington, The Medics en Dirty Tuesday ook verschillende lokale bands op. En ook de muzikale wortels van Pien Feith liggen deels in Utrecht. Op het programma staan verder nog Bombay Bicycle Club, Jerome Sydenham, Edu Imbernon en de superhippe afrobeatgroep Jungle by Night (op donderdag 28 april al te zien in RASA).

Ook voor het theaterprogramma zijn nieuwe namen bekend gemaakt: Jules Deelder, Denvis en Verdonschot, Penney de Jager en André Manuel (ook bekend van Krang).

Kaarten voor het eendaagse metafestival kosten €37,50 en zijn te bestellen via de festivalsite.

Te zien: Festival deBeschaving, zaterdag 18 juni 2011 vanaf 12.00 uur @ Utrecht Science Park (Uithof), Utrecht

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht