3VOOR12/Utrecht Selecteert… Rachèl Louise 3VOOR12/Utrecht Selecteert… Rachèl Louise

De kleine en persoonlijke pianoliedjes van een vastberaden Utrechts talent

, Tekst: Niels Spinhoven

3VOOR12/Utrecht Selecteert… Rachèl Louise

De kleine en persoonlijke pianoliedjes van een vastberaden Utrechts talent

Tekst: Niels Spinhoven ,

Elke maand selecteert 3VOOR12/Utrecht een talentvolle band of artiest uit de provincie Utrecht. Deze maand staat Rachèl Louise in de schijnwerpers.

De kleine en persoonlijke pianoliedjes van een vastberaden Utrechts talent

Elke maand selecteert 3VOOR12/Utrecht een talentvolle band of artiest uit de provincie Utrecht. In die maand laten wij je met de geselecteerde kennismaken door middel van een interview, een fotoverslag en een video-item. Op deze manier maken we je zo nieuwsgierig dat je aan het eind van de maand de 3VOOR12/Utrecht Selecteert zelf komt aanschouwen in dB’s tijdens Club 3VOOR12/Utrecht.

De maand april staat in het teken van Rachèl Louise. De Utrechtse zangeres/ liedjesschrijfster werd ongeveer 21 jaar geleden geboren in een muzikantenfamilie. Na een jeugd waarin muziek op allerlei manieren een prominente rol speelde, besloot ze om zelf ook een muzikale carrière na te jagen. Dat resulteerde in haar vertrek naar Los Angeles om op haar 17e aan het vermaarde Musicians Institute te gaan studeren.

3VOOR12/Utrecht selecteert Rachèl Louise omdat ze steeds opvallender aanwezig is in het Utrechtse muzieklandschap. Vorig jaar viel haar zelfverzekerde optreden op tijdens bandjeswedstrijd Make More Music en dit jaar gooide ze hoge ogen bij de competities The Clash Of The Titans (finaleplaats) en Het Geheim van Starsound (tweede plaats achter Project D). Daarnaast werkt ze momenteel met internationale producers aan een EP getiteld Living In Holland, die in mei zal verschijnen. Rachèl Louise zal ‘m gaan promoten via speciaal georganiseerde, intieme huiskamerconcerten door heel Nederland. Kortom, we gaan deze zomer veel meer horen van deze dame.

Hou de 3VOOR12/Utrecht-site deze maand in de gaten voor een nadere kennismaking met dit talent.

Te zien: Rachèl Louise tijdens Club 3VOOR12/Utrecht, donderdag 28 april @ dB’s

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht