Utracks op zoek naar singer-songwritertalenten Utracks op zoek naar singer-songwritertalenten

Singer-Songwriter Momentjes

, Redactie Utracks

Utracks op zoek naar singer-songwritertalenten

Singer-Songwriter Momentjes

Redactie Utracks ,

Utracks, het radioprogramma van 3VOOR12/Utrecht, doet iets nieuws! Voortaan worden presentatoren Sebastiaan en Mike tijdens elke vierde uitzending van de maand muzikaal bijgestaan door een singer-songwriter. En jij kunt ook meedoen.

Singer-Songwriter Momentjes

Een nieuw jaar begint voor Utracks met een nieuw item. Tijdens elke vierde uitzending van de maand zal een (aanstormend) Utrechts singer-songwritertalent te gast zijn als muzikale gast. Verspreid over het eerste uur zal de gast twee of drie nummers live en akoestisch ten gehore brengen. Daarnaast onderwerpen presentatoren Sebastiaan en Mike de singer-songwriter van de maand uiteraard aan een interview.

Ben of ken jij iemand die al stiekem bezig is met het zingen van liedjes in schimmige zaaltjes? Dan is het wellicht leuk om een keer bij Utracks te gast te zijn. Singer-songwritertalenten mogen zich aanmelden via info@utracks.nl. En wie ben jij dan een keer muzikale gast. Let wel: je moet wel uit de provincie Utrecht afkomstig zijn of daar binnenkort een optreden hebben.

Op 28 januari trappen we af met het nieuwe item, deze keer met singer-songwriter Bart Boonstra in de studio. Verder: vooruitblikken op Club 3VOOR12/Utrecht, bandjeswedstrijd Clash of the Titans en euh.… Clash of the Titans.

Utracks is het radioprogramma van 3VOOR12/Utrecht. Elke woensdagavond te beluisteren van 20.00 tot 23.00 uur via de Utrechtse kabel, maar ook via internet. Kijk op de Utracks site voor meer informatie.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht