Utracks 21 januari 2009

Uncle Frankle, Ladies Decision, Solo, Tipi800 en.... Vuigheid!

Tekst: Joni Prescher ,

Deze keer onder andere in Utracks: een band die rechstreeks vanuit de luiers het podium opstapt, een band die alleen uit dames bestaan en... een bandlid die zijn vader naast zich op het podium zet.

Uncle Frankle, Ladies Decision, Solo, Tipi800 en.... Vuigheid!

Suzanne en Misha praten in het eerste uur met Bengt van Uncle Frankle. Een band die direct vanuit de luiers op het podium stapte, al menig groot festival achter de rug heeft en met niet de minste artiesten het podium deelde.... In Utrecht zijn ze 23 januari te zien in EKKO. Komt dat zien!

Wie is er nou niet geïnteresseerd in een all ladies band???? Nieuwsgierig wie deze dames van Ladies Decision zijn, ga dan zaterdag eens een kijkje nemen in Leusden.

Voor wie het heeft gemist, reportages over Clash Of The Titans en Hans Vrijmoed vertelt over Eurosonic en Noorderslag.

Solo's Michiel Flamman is alweer in het nieuws bij Utracks. Dit keer met een wel heel bijzonder optreden voor de boeg. Met zijn vader. Zou hij daar zijn muzikale genen vandaan hebben? Zie het maandag 26 januari in Café Hofman.

Tipi800 is deze week het tweede uur op herkansing. Vorige maand ging het dramatisch mis, deze week is de band een heel uur lang in de uitzending met interviews en een aantal live nummers! Funky!

Als vanouds wordt deze week afgesloten met Vuigheid. Echte heren met Afro, baard en heuse Soulpatch.

Voor de prijsvragen mail je braaf naar info@utracks.nl!
Utracks luister je terug op www.utracks.nl.