Er is ook dit jaar weer een hoop moois uitgebracht door muzikanten die woonachtig/geboren zijn in Tilburg (en omgeving) en na de winst van De Tuinhuis vorig jaar, is het ook dit jaar weer tijd om te stemmen op jouw favoriete song van het jaar. De stembussen zijn geopend tot en met 17 december 2023.

Geheugensteuntje nodig? Hier vind je onze Spotifylijst met de genomineerde nummers, de nominatielijst is een mooi overzicht van de verschillende artiesten die onze stad rijk is en we hebben ons beperkt tot één nummer per act. Je kan stemmen op maximaal drie nummers en als je vindt dat er alsnog een nummer ontbreekt, kijk dan onderaan de lijst waar je zelf een nummer kan aandragen. 

Stemmen doe je door hieronder in de Google Form maximaal drie nummers te kiezen. De deadline verstrijkt zondag 17 december 2023 om 23:57 uur. Om te stemmen moet je inloggen bij Google, dit is om te garanderen dat je maar één keer kan stemmen. Dat neemt niet weg dat het je vrij staat om zoveel mogelijk vrienden op te roepen om ook te gaan stemmen, vooral doen!

De winnaar wordt in de week van 18 december 2023 bekendgemaakt.