Wat waren we opgelucht dat we dit jaar weer het Tilburgse talent op het podium mochten zien schitteren. Er is ook dit jaar weer een hoop moois uitgebracht door muzikanten die woonachtig/geboren in Tilburg zijn en na het succes van de Tilburgse Song van het Jaar 2021, is het ook dit jaar weer tijd om te stemmen op jouw favoriete song van het jaar. De stembussen zijn geopend tot en met 5 januari 2023.

Geheugensteuntje nodig? Hieronder vind je onze Spotifylijst met de genomineerde nummers, de nominatielijst is een mooi overzicht van de verschillende artiesten die onze stad rijk is en we hebben ons beperkt tot één nummer per act. Je kan stemmen op maximaal drie nummers en als je vindt dat er alsnog een nummer ontbreekt, kijk dan onderaan de lijst waar je zelf een nummer kan aandragen. 

Stemmen doe je door hieronder in de Google Form maximaal drie nummers te kiezen. De deadline verstrijkt donderdag 5 januari 2022 om 23:57 uur. Om te stemmen moet je inloggen bij Google, dit is om te garanderen dat je maar één keer kan stemmen. Dat neemt niet weg dat het je vrij staat om zoveel mogelijk vrienden op te roepen om ook te gaan stemmen, vooral doen!

De winnaar wordt in de week van 9 januari 2023 bekendgemaakt.