Boef en de Gelogeerde Aap te gast op avond voor hiphop-talent

Talent meets Talent on stage-editie op 16 januari

Wesley van Oevelen ,

Tilburgers Boef e nde Gelogeerde Aap zijn de headliners van de eerste grote editie van hiphop-avond Talent Meets Talent. Op 16 januari zal de avond een volwaardige onstage-editie krijgen in de Hall of Fame.

To the Max is een initiatief van Max de Beijer. De 23-jarige Tilburger bood eerder dit jaar een kans aan beginnende rappers en beatmakers. Hij is het initiatief gestart om een brug te slaan tussen de zolderkamer en een poppodium. ,,Daartussen zat helemaal niks. Eer je aan de 013 toe bent, ben je heel wat stappen verder.” Tijdens twee Talent meets Talent-edities maakte hij een selectie voor de avond in januari.

Boef en de Gelogeerde Aap treedt op als hoofdact van de hiphop-avond. De twee Tilburgers zijn sinds een paar jaar getekend bij Top Notch en al tijden genesteld in de Nederlandse hiphop-wereld. Ook het Rotterdamse De Likt, dat een 101Barz-sessie deed, is een van de uitgenodigde gasten van To the Max. ,,Daar ben ik heel gelukkig mee. Dit zijn talenten, waarvan ik zeker weet dat ze over twee jaar bekend zijn in Nederland. Een soort Jeugd van Tegenwoordig maar dan wat rauwer”, aldus De Beijer.
 
Alle acts die 16 januari optreden op een rijtje: Boef en de Gelogeerde Aap, De Likt, Banganagangbangers, Steev, Afronaut, Kymer Mcgyver, Derka, Kringili & Alex Megas, Tyrone, Wakeem & Jobone. Aanvang van To The Max is 20.00 uur, entree is gratis.