3voor12/Tilburg stelt voor: The Lucky Dice

"Wij willen mensen in binnen- en buitenland verblijden met onze muziek, want er is al genoeg ellende in de wereld.”

3voor12/Tilburg ,

Op 23 november vieren wij ons 10-jarig bestaan met heel veel muziek in de Tilburgse binnenstad. De komende weken stellen wij graag ons programma aan je voor. In deze editie van ‘3voor12/Tilburg stelt voor…’ laten we je kennismaken met: The Lucky Dice.

HOE IS THE LUCKY DICE ONTSTAAN?

Frank (gitaar) & Niels (zang) zijn de band begonnen. Ze kenden elkaar van de drumband en besloten toen ze pubers werden dat het tijd werd om écht muziek te gaan maken. Daarna na lang zoeken en proberen de perfecte samenstelling gevonden.

HOE ZIJN JULLIE AAN JULLIE BANDNAAM GEKOMEN

Verzonnen tijdens een potje Yahtzee.

HOE ZOU JE JULLIE EIGEN MUZIEK OMSCHRIJVEN?

Energieke bluespop!? Alles wat we leuk vinden stoppen we in onze muziek; een vleugje funk, blues, rock, country et cetera. Dat maken we af met een sausje van The Lucky Dice.

WAT HOPEN JULLIE MET JE MUZIEK TE BEREIKEN?

We willen mensen in binnen- en buitenland verblijden met onze muziek, want er is al genoeg ellende in de wereld.

ZIJN JULLIE BINNENKORT ERGENS TE AANSCHOUWEN?

In Cul de Sac op 23 november natuurlijk, maar er komt nog veel meer aan. Ik zou zeggen hou de website www.theluckydice.nl in de gaten!

WAAROM MOETEN MENSEN JE IN DE GATEN HOUDEN?

We maken muziek die je niet overal hoort. We zijn veelzijdig en binden ons niet per se vast aan één genre. We barsten van de inspiratie, zijn zo gek als een deur en gegarandeerd dat de voetjes van de vloer gaan bij onze shows.

WAT VINDEN JULLIE VAN DE TILBURGSE MUZIEKSCENE?

Een beetje ingekakt, No Sleep 'Til Burg moet terug! Als je weet waar je moet zijn kan je wel goeie muziek vinden, maar van ons mag het veel meer zijn.

WAT WIL JE VERDER NOG KWIJT AAN HET TILBURGSE PUBLIEK?

Kom gezellig met ons dansen bij een van onze gigs.