3voor12/Tilburg stelt voor: Franky2Times

Fris, nieuw en altijd edgy

3voor12/Tilburg ,

Op 23 november vieren wij ons 10-jarig bestaan met heel veel muziek in de Tilburgse binnenstad. De komende weken stellen wij graag ons programma aan je voor. In deze editie van ‘3voor12/Tilburg stelt voor…’ laten we je kennismaken met: Franky2Times.

HOE BEN JE EROP GEKOMEN OM TE BEGINNEN MET DRAAIEN?

Ik ben altijd al een liefhebber van muziek geweest. Het begon voor mij in de hardcore scene en samen met mijn beste vriend Jeroen (Nemesis) ging ik alle party’s af. Een tijd later hebben we besloten om een muziekplatform met de naam RNDMRecords op te starten met als doel om de horizon van het publiek te verbreden. Hierdoor zijn we ons meer gaan verdiepen in andere stijlen. Dit was voor mij het punt om op onze eigen avonden te gaan draaien als resident. 

HOE BEN JE OP DE NAAM VAN JE ACT GEKOMEN?

Vorig jaar zomer liep ik stage bij Waterjump (Stadsstrand Tilburg) waar ik een supertijd heb gehad. Door mijn enthousiasme herhaalde ik vaak woorden als 'Paul Paul!', 'bier bier!' en 'snel snel!'. Zo werd ik al snel Franky2Times genoemd. 

HOE ZOU JE JE EIGEN MUZIEK OMSCHRIJVEN?

Fris, nieuw en altijd edgy. Ik probeer vernieuwend te blijven door op een spannende manier op zoek te gaan naar de randjes van een stijl. Op het moment bevind ik me in de UK fase waarbij ik erg lekker ga op Garage/Uk garage en Grime. Maar later als ik groot ben wil ik graag disco gaan draaien.
 

BEN JE BINNENKORT ERGENS TE AANSCHOUWEN?

Ik heb deze zomer wat leuke optredens (vaak back to back met m’n maatje Samuel Monty) gehad. Mijn eerstvolgende gig zal het 3voor12 jubileum zijn. Daarnaast ben ik te vinden als resident DJ van LOST, een UK-vibe gerelateerde party in Café Extase en treed ik wekelijks op onder de naam BANGANAGANGBANGERS.

WAT HOOP JE MET JE MUZIEK TE BEREIKEN?

Mijn doel is om mensen te overtuigen van mijn muzieksmaak, kennis en skills en het publiek hiermee een leuke avond te bezorgen. 
 

LIEVER EEN PLATENCONTRACT OF EEN NUMMER 1-HIT?

Geen van beide. Ik ga waarschijnlijk binnenkort beginnen met eigen producties met de hulp van James Castelijn (onze producer bij BANGANAGANGBANGERS), maar pin me er niet op vast. 
 

WAT VIND JE VAN DE LOKALE TILBURGSE MUZIEKSCENE?

De Tilburgse scene is erg gegroeid in de afgelopen 2 à 3 jaar. Er poppen steeds meer interessante concepten en party’s op. Door concepten als Draaimolen, Vergaan, LOST, Club Smederij, Soul City en Kitsch hoef je niet meer per se naar de randstad om een spannende avond te hebben.
 

WAAROM MOETEN MENSEN JE IN DE GATEN HOUDEN?

Houd je van UK-vibes met spannende uitschieters dan moet je me zeker de komende tijd in de gaten houden!
 

WAT WIL JE VERDER NOG KWIJT AAN HET TILBURGSE PUBLIEK?

Doe lekker je eigen ding, experimenteer met verschillende muziekstijlen en sta open voor alles wat er op het moment in Tilburg gaande is!