#Mundial13: trouwen op Mundial

Want waarom zou je de mooiste en gelukkigste dag uit je leven niet op Mundial beleven?

Clemens Lambermont ,

Mundial is natuurlijk een grote bazaar met veelal exotische stands. Maar er is één ding er dit jaar bovenuit steekt: de ‘trouw-stand’ met Yvonne Jaspers. Wie wilde kon elkaar vandaag voor één dag het ja-woord geven. Maar daarvoor moest je wel eerst lid worden van de KRO.

Echt aan alles is gedacht. Tompoezen, prosecco, ringen en trouwkleding het zit er allemaal bij. Voor vrienden en familieleden moet je wel zelf zorgen. Maar verder zijn er geen beperkingen. Wil jij je als volwassen kerel eens een keer totally fabulous voelen in een maagdelijk witte trouwjurk? Vandaag mag het, niks is Yvonne Jaspers en haar crew te dol. “Interraciale huwelijken, schijnhuwelijken, kindhuwelijken, homohuwelijken, alles kan alles kan”, aldus de presentatrice van Boer Zoekt Vrouw.”

Voor een spontaan homohuwelijk gaan Esther en Lisbeth. “Er hing een goede sfeer, en dan komt er zo’n moment waarop je zoiets hebt van, waarom niet?” Twee vriendinnen dus, die vandaag besloten om te trouwen. “Nou ja, eigenlijk durfde Esther niet, maar ik heb haar toch overgehaald”, aldus Lisbeth. “Hoe de huwelijksnacht gaat worden? Nou ja, uhm… spannend denken we.”
 
Iets meer lef toonde Rudolf. Hij heeft Geertje vanochtend op de camping ontmoet maar vroeg haar dezelfde dag nog ten huwelijk “Geweldig is dit, we hebben wel maar afgesproken dat het voor een  uurtje is maar het is wel grappig natuurlijk. Echt serieus tussen ons wordt het verder niet. “ Met een aarzelend kusje wordt het huwelijk voltrokken. De bruid gooit het boeket in het publiek en ze leefden… nou ja, in ieder geval nog lang.
 
Om half negen zit het trouwfestijn er weer op  en is de KRO weer tientallen leden  bij. Want daar gaat het natuurlijk om. Wilde je vandaag in het huwelijksbootje stappen? Dan moest je wel even lid worden van de KRO. En verder was het gewoon ook een actie om ‘Liefs Uit…’het nieuwe programma van Yvonne Jaspers te promoten. Gewoon een marketing actie dus, maar wel een originele en bijzonder vermakelijke.