#Mundial13: Isabelle Amé laat de liefde voelen #Mundial13: Isabelle Amé laat de liefde voelen

Dansende mensen op zwierige droom muziek

, Tamara Scholten

#Mundial13: Isabelle Amé laat de liefde voelen

Dansende mensen op zwierige droom muziek

Tamara Scholten ,

Iets later dan de planning was, beklimt een klein schattig meisje de koepel in de LOC tuin. Met een grote glimlach stelt ze zichzelf voor. Deze glimlach staat centraal voor het hele optreden, want dat Isabelle Amé geniet van optreden, is duidelijk merkbaar.

CONCERT
Isabelle Amé, LOC-tuin, 29 juni 2013. 

MUZIEK
Muziek geinspireerd door Mumford and Sons met een vrolijke frontzangeres uit Tilburg. Getalenteerde muzikanten die veel plezier hebben in het spelen van de muziek die ze maken. Bijzondere instrumenten zijn aanwezig, zoals banjo en accordeon.

PLUS
De muziek is opzwepend, het publiek kan niet stilzitten of -staan, en zelfs een paar bejaarde mannen wagen bescheiden een dansje op de vrolijke klanken van Isabelle Amé en haar band. Ook de samenzang van de band is bewonderenswaardig. Ze doet tijdens haar act twee covers, een geweldige, liefdevolle uitvoering van Bob Sinclar's 'Love Generation' én een nummer van haar grote inspiratiebron Mumford and Sons: 'Awake My Soul'. Beide zouden nummers van haar eigen hand kunnen zijn want het past perfect in haar repetoire.

MIN
Isabelle Amé ziet er schitterend uit met prachtige kleding. De rest van de band steekt hier schril bij af in bescheiden blousjes. Hier zou wat meer aan gedaan kunnen worden, om een totaalbeeld te creëren. 

CONCLUSIE
Isabelle Amé vertelt dat ze het een hele eer vindt dat ze op Mundial mag spelen met haar band. Maar het is duidelijk dat ze thuishoort op het podium van Mundial. 

CIJFER
8

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg