Programma No Sleep DJ Bash bekendgemaakt

Vierde editie in teken van diverse stijlen

Redactie 3voor12/Tilburg ,

Het dancefestival No Sleep DJ Bash in 013 keert in augustus voor de vierde keer weer terug. De editie was voorheen een aanvulling van de jaarlijkse staalkaart No Sleep 'Til Burg waar bands uit Tilburg en omgeving hun talenten laten horen, maar de reguliere No Sleep 'Til Burg gaat dit jaar niet door. Op de DJ Bash is het de beurt aan de dj's uit de omgeving en dit jaar is er bewust gekozen voor een divers programma.

De line-up bestaat uit: Sonikbeatz, We Are Loud, De Cultuurbarbaren, U Know & The Drill, Surprise Act, The Screaming Jesters, Nespa, Beat Tha Calaveras, Maxi Cosey, Dicky Twelve Inches, Ringbaan, Banganagangbangers, Lucky Done Gone, Terre Low, Jop Verberne, Wohnzimmer, X_Y en SuddenDeaf. In totaal 18 dj's die verdeeld over twee zalen allemaal een half uur hun kunsten kunnen vertonen. Voor het evenement worden ook MC's en VJ's ingezet.

Sonikbeatz is een veelbelovende trapdeejay die eerder dit jaar al door ons werd geinterviewd. Zo ook We Are Loud dat zich meer richting de electro en dubstep begeeft. De Cultuurbarbaren hadden afgelopen januari nog een succesvolle EP-presentatie in 013, Beat Tha Calaveras brengt de nodige moombahton en staat ook op de Popronde.

Voor het eerst wordt een entree gevraagd voor het evenement van drie euro. Volgens organisator Jesper Davits was het noodzakelijk om het feest te kunnen bekostigen.

De No Sleep DJ Bash vindt op zaterdag 31 augustus plaats in de Stage01 en de Kleine Zaal van 013. Aanvang is om 23.00 uur 's avonds tot 04:00 uur 's nachts.