Hooikoorts: Alt-J, Arctic Monkeys, Portishead, Sigur Ros headliners Best Kept Secret

Eerste namen en meer info over nieuw festival in Hilvarenbeek

Atze de Vrieze ,

Het best bewaarde geheim van Nederland begint zich langzaam te ontrollen. Alt-J, Arctic Monkeys, Portishead en Sigur Ros zijn de headlines van het nieuwe festival Best Kept Secret. Daarnaast is nu meer informatie over overnachtingen bekend gemaakt, plus een aantal kleinere namen. Maandag 14 januari begint de voorverkoop.

Naast de eerste namen (aangevuld met kleine acts No Age, Swim Deep en Skaters) is nu ook meer informatie over het festival bekend gemaakt. Zo blijkt uit een trailer dat het festival plaatsvindt rond een meertje, met het hoofdpodium gelegen aan het water. Het festival vindt plaats van 21 t/m 23 juni 2013. De voorverkoop voor het festival begint maandag 14 januari om 10:00 uur via de website van het festival. Een passepartout voor 3 dagen kost €99, dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag resp. €49, €59 en €59. Dat is exclusief overnachting, onder meer omdat bezoekers kunnen kiezen tussen een camping en het bungalowpark (of thuis slapen uiteraard). Een campingticket voor 3 nachten kost €19. Alle prijzen zijn exclusief servicekosten.

Wanneer: 21-23 juni 2013
Waar:
Beekse Bergen, Hilvarenbeek
Bevestigd: Arctic Monkeys, Alt-J, Portishead, Sigur Ros, No Age, Swim Deep, Skaters. Daar moeten nog ruim vijftig namen bij komen.