#INCU13: Wolvon barst uit zijn voegen #INCU13: Wolvon barst uit zijn voegen

Band bezorgd het publiek trillende neusvleugels

, Tamara Scholten

#INCU13: Wolvon barst uit zijn voegen

Band bezorgd het publiek trillende neusvleugels

Tamara Scholten ,

De Extase is afgeladen vol als de mannen van Wolvon het podium betreden. Of nou ja, de vloer voor het podium. Dat komt de gitarist van de band wel goed uit, want hij heeft nu alle ruimte om woest om zich heen te springen, waarbij de gitarist zelfs bijna iemand uit het publiek raakte met zijn gitaar. Wolvon staat garant voor een flinke bak noise rock, grauw, lomp maar stiekem erg lekker.

 
HET CONCERT
Wolvon, Extase, donderdag 19 september

DE ACT
De jongens uit Groningen vallen deze avond in voor Piatcions, maar niemand in Extase lijkt dat erg te vinden. Deze band heeft al veel optredens gehad op festivals zoals Eurosonic en ook op Incubate heeft het drietal al eerder furore gemaakt. Wolvon staat bekend om zijn energieke shows en heeft daardoor ook een goede live reputatie op weten te bouwen.

HET MOMENT
Dat moment dat het geluid dat de band produceert zó hard is dat er confetti uit het dak van Extase komt vallen, dat er vast van een ander gezellig feestje in was blijven hangen. 

HET PUBLIEK
Iedereen joelt, schreeuwt en beweegt op de muziek. Het blijft wel op een afstandje, want de gitarist heeft gewaarschuwd voor zijn bewegingen. ‘Ik zou zeggen, doe een stapje naar voren, maar voor eigen veiligheid, doe toch maar niet.’ Wolvon maakt een goede indruk op de muziekliefhebbers die de band nog niet kennen, en voor de mensen die Wolvon al wel kennen is het een feest van herkenning. 

HET OORDEEL
Goede muzikanten die écht vol in hun optreden stappen. Het is mooi om te zien hoe de band echt achter de muziek staat die ze maakt en echt een boodschap de wereld in brengen. Prima vervanger dus op deze donderdagavond.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg