#INCU13 Voorpret: de Dinsdag #INCU13 Voorpret: de Dinsdag

Wat valt er vandaag te doen?

, Redactie 3voor12/Tilburg

#INCU13 Voorpret: de Dinsdag

Wat valt er vandaag te doen?

Redactie 3voor12/Tilburg ,

De oortjes zijn gewassen bij Jesu, de hoofdjes geschud bij Raketkanon en zelfs voor lieflijke muziek was de maandag met Lambchop een bijzonder fijne dag. Wat voor vervolg wordt daaraan gegeven? Nou...

LUISTEREN

Grote publiekstrekker voor vandaag is ongetwijfeld And So I Watch You From Afar. De combinatie mathrock met hardcore gaat het goed doen en in de Kleine Zaal krijgt de Britse band dan ook anderhalf uur de tijd om haar materiaal te spelen. Niet hard genoeg? Check dan het programma in de Little Devil waar de liefhebbers van grindcore en extreme punk aan hun trekken kunnen komen met onder andere Whoresnation en The Arson Project. Voor indieliefhebbers is de Cul de Sac het epicentrum met surf/garage rockers Hooded Fang en de Nederlandse indiedarlings Raaf en The Future's Dust. Het zijproject van Hooded Fang Phèdre staat in de Extase voor de nodige avantgarde-pop en in datzelfde Extase is als afsluiter indiegrootheid The Wedding Present present. 

DANSEN

Bliep, bliep, bliep. Dat was in een notedop hoe de Stage01 klonk de maandagavond en dat allemaal dankzij 8bit-collectieven Eindbaas en 8bitarmy. Na een geslaagde maandag, gaan ze vandaag door met Ninho, Men Of Mega, Raccoon Kingdom en Monodeer. Tussendoor zijn de Eindbaas DJ's verantwoordelijk voor de change-overs. Wil je dansen op indie? Dan moet je na Hooded Fang in de Cul de Sac zijn. Daar draaien dj's Tom en Tijs AKA de Effenaar DJ's van alles, als het maar goed danst.

ZIEN

Hadden we al gezegd dat je ook toffe documentaire's kan zien op Incubate? Nee? Ga dan vooral Lowave - The African Time Machine kijken om acht uur in Duvelhok. De film gaat over Afrikaanse beeldkunstenaars die een beeld weergeven van het verleden van het continent en een mogelijke toekomst wordt geschets op basis van het verleden en heden.

AFSTEMMEN

Vanwege succes op herhaling: de Incubate Open Source Radio. Uiteraard met weer De Herrie van Perry, Radio Mortale, OORSMEER en vele anderen. Voor het complete programma klik hier. Om te luisteren klik hier.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg