3voor12 Rotterdam

The Beatnik laat veelbelovende single 'Leaving The Liar' horen en speelt bij 3fm

Eerste optreden bij het nieuwe showcase festival van Codarts, Pop op de Kaap. Eigen project na optredens met bijvoorbeeld Berget Lewis en Waylon in onder andere Ahoy.

The Beatnik is het project van zanger / gitarist Maik IJpelaar. Na jarenlang optreden met bijvoorbeeld Berget Lewis en Waylon in onder andere Ahoy, en nog tijdens z'n studie aan Codarts Rotterdam is het tijd voor de eerste single van The Beatnik. Met leden uit Bourbon Avenue, Dr. Meraki en de live-band van Carmen Forbes kan je spreken van een Rotterdamse supergroep.

Het eerste optreden van The Beatnik is tijdens het nieuwe showcase festival van de popafdeling van Codarts genaamd Pop op de Kaap op woensdag 16 mei. Waar je de nieuwste opkomende talenten gratis(!) live kunt zien. Om 20:45 uur speelt The Beatnik. Het hele festival begint vanaf 19:00 uur tot 0:15 uur op de Kaap. Onder meer bij Café de Ouwehoer, Theater Walhalla, Kantine Walhalla en Kopi Soesoe. Zie Pop op de Kaap

Rond 0:30 uur vannacht is The Beatnik te horen bij de Elevator Pitch op 3FM bij dj Kevin van Arnhem

Op drums vinden we Marlon Pichel die met z'n eigen band Bourbon Avenue net door is met de Popronde.

Als gitarist/zanger is Milan Boone aangetrokken van Dr. Meraki. De Muziekambassadeur van Rotterdam 2017 na de winst van de Music Matters Award en de winnaar van de Lekker Bezig bokaal van Metropolis Festival.

Basgitarist Ivan Schoelink speelt ook mee met Carmen Forbes. Ook net geselecteerd voor de Popronde

Het begin doet wat denken aan Rag'n'Bone Man..

De live band bestaat uit:
Maik IJpelaar – zang/gitaar
Milan Boone – gitaar/zang
Ivan Schoelink – basgitaar
Marlon Pichel – drums/zang
Jane Loois & Romy Laarhoven – backing vocals

Spotify The Beatnik - Leaving the Liar

Facebook The Beatnik

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12