3voor12 Rotterdam

Iguana Death Cult naar Eurosonic / Noorderslag en een nieuwe clip!

De Rotterdamse hyperactieve-garagesurf-heren worden ook in Europa opgepikt

Iguana Death Cult is lekker bezig! De band is aan een zegetocht bezig nadat ze eerder Best Kept Secret en Lowlands hebben plat gespeeld. Dan vergeten we nog even de Popronde mania en Metropolis. Inmiddels gaat de band ook lekker in Europa. Met bijvoorbeeld een show op het Duitse showcase festival Reeperbahn Festival. De nieuwe clip voor het nummer 'Sad White Dreams' wordt ook gebruikt om de tour in Engeland te ondersteunen. Nu is de band ook bevestigd voor Noorderslag. Het showcase festival met Nederlandse bands waar veel programmeurs en boekers bands aan het werk zien. 

De nieuwe videoclip 'Sad White Dreams'  lijkt op een jaren 80 horror 'Sad White Dreams. De kenner van Rotterdam kan aardig wat plekken in de clip ontdekken. Net als de voorbeelden (Thee) Oh Sees laat ook Iguana Death Cult er geen gras over groeien. Begin dit jaar heeft de groep het debuut-album 'The First Stirrings of Hideos Insect Life' begin dit jaar uit gebracht. Voor de show op Lowlands heeft Iguana Death Cult de nieuwe single naar buiten gebracht, nu is er de videoclip.

Naaz
Ook de Rotterdamse Naaz kan je in Groningen zien. Naaz is gekozen namens 3FM om als 3FM Serious Talent te spelen op Eurosonic. 

Naaz - Words
https://www.youtube.com/watch?v=KvQ-te2CBFM

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12