Metropolis organiseert drumclinic met Mario Goossens van Triggerfinger

19 juni in Worm Rotterdam

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

Metropolis Festival viert dit jaar haar 25e editie met een aantal speciale jubileumactiviteiten. In de aanloop naar het festival op 7 juli 2013 organiseert Metropolis in samenwerking met WORM een drumclinic, gegeven door niemand minder dan Triggerfingerdrummer Mario Goossens. De Belgische rockband Triggerfinger heeft na hun optreden op Metropolis Festival in 2008 een ongekende vlucht genomen. Mario Goossens is onlangs door de Studio Brussel-luisteraars uitgeroepen tot hun favoriete Belgische drummer. Hij is tevens zeer bekwaam in het geven van clinics en in het kader van 25 jaar Metropolis hebben 20 deelnemers de kans om iets te leren van deze topmuzikant. De drumclinic vindt plaats op woensdag 19 juni 2013 in WORM in Rotterdam. Gegadigden kunnen zich nu aanmelden, deelname is gratis.

De andere, eerder aangekondigde jubileumspecials zijn een coproductie met de bands Rats On Rafts en De Kift (het resultaat is te zien tijdens Metropolis op 7 juli), een talkshow over 25 jaar Metropolis Festival, en de jubileumuitgave Metropolis #25. Aan dit 128 pagina’s tellende magazine wordt momenteel de laatste hand gelegd. Het biedt het beste van het beste van het jubilerende popfestival in het Zuiderpark.

Drumclinic Mario Goossens
Woensdag 19 juni van 14:00 tot 15:30
WORM (Boomgaardsstraat 71, Rotterdam) www.worm.org
Deelname is gratis, maar let op: VOL = VOL!
Aanmelden via communicatie@metropolisfestival.nl (maximaal 1 aanmelding per persoon)

Metropolis Festival 2013
Line-up: Rats On Rafts & De Kift, Bombino (NE), Parquet Courts (US), Jacco Gardner, Twin Forks (US), Concrete Knives (FR), traumahelikopter, Mozes and the Firstborn, Soul Sister Dance Revolution, Sunday Sun, Shangaan Electro (SA), Ronnie Flex. Meer namen volgen. Afterparty in Rotown: Warm Soda (US) o.a.
Zondag 7 juli 2013, vanaf 13:00
Zuiderpark, Rotterdam
Gratis entree!

Meer informatie over Metropolis Festival via www.metropolisfestival.nl