Pangea stelt zichzelf voor

eerste clubavond in de Kroepoekfabriek

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

Vrijdag 5 oktober zal onze eerste clubavond in de Kroepoekfabriek te Vlaardingen plaatsvinden. Aan Pangea en Special Steve de taak om van deze eerste editie een feestje te maken. De heren van Pangea stellen zich kort voor.

Stel jullie eens voor:
Pangea is een rockband met internationale roots die zich in Rotterdam heeft gevormd. De band bestaat uit 5 gasten met uiteenlopende muzieksmaken die naast bandleden ook gewoon goede vrienden van elkaar zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat Pangea inmiddels al 6 jaar bestaat.

 

Wat voor muziek maken jullie?
Er zijn allerlei leuke termen op te plakken maar in de kern is het gewoon rock muziek. We laten ons sterk beïnvloeden door bands als Radiohead, Muse, Incubus, Primus etc. Dit levert een interessante mix op van nummers. Die variatie helpt ons om een boeiende set te spelen en het ook voor onszelf een uitdaging te houden.

Wat is het toekomstbeeld?
Zolang mogelijk doorgaan met muziek maken!
We zijn nu druk bezig met de vormgeving van onze nieuwe setlist, de oude nummers verdwijnen steeds meer en we werken meer toe naar een set die aansluit bij onze gewenste richting. Eén van onze doelstellingen is shows spelen in de grotere zalen van Nederland en het uitbreiden van onze achterban. Ook zijn we continu in gesprek met talentvolle mensen voor het doen van fotoshoots of het maken van videoclips. Pangea over 5 jaar zien wij zelf als een band die nog steeds energie haalt uit het maken van goede rockmuziek en hiermee steeds meer mensen heeft weten te boeien.

Vrijdag 5 oktober, Kroepoekfabriek Vlaardingen. Aanvang 21:00 uur.

Toegang: 2 euro (vvk) of 4 euro (deurprijs)