3voor12 Rotterdam blaast sessies nieuw leven in

Jeangu Macrooy betovert het Kattencafé

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Popronde Rotterdam 2016 leek ons hét moment om onze sessies nieuw leven in te blazen, terug van weg geweest! Drie toffe Popronde acts hebben in het kattencafé voor de lens van 3voor12 Rotterdam gespeeld. Jeangu Macrooy bijt het spits af en trakteerde de katten (en onze videocrew) op zijn warme Soulfolk. zijn Op debuut EP 'Brave Enough' weet Jeangu te betoveren met zijn soulvolle stem, persoonlijke liedjes & knap gearrangeerde muziek. Van dit talent gaan we nog meer horen!

Twee jaar geleden is Jeangu verhuisd uit Paramaribo om zijn muzikale carrière in Nederland te vervolgen. Achter de schermen heeft Jeangu samen met producer Perquisite gewerkt aan zijn debuut EP. Op de dag van het uitbrengen wordt Jeangu meteen gebombardeerd tot 3FM Serious Talent dankzij hit 'Gold' met een boodschap voor de oplettende luisteraar.

Daarna is Jeangu geselecteerd voor de Popronde 2016 als 3FM Serious Talent en OOR talent. Je kunt hem nog bewonderen op het Songbird Festival aanstaande zondag in De Doelen (27 november) en op Noorderslag! Er wordt gewerkt aan een debuut album. Tot die tijd kun je genieten van de debuut EP.

De officiele videoclip voor Brave Enough
https://www.youtube.com/watch?v=JkClEv_PsI4
Spotify:
https://play.spotify.com/artist/3t9HafA5eFHM992s4GZ0Gr