De winnaar Album van het jaar 2016!

Order Of The Emperor gaat er met de titel vandoor

Redactie ,

Dit jaar is de titel 'Album van het Jaar 2016' voor het album van de mannen van Order Of The Emperor! Jullie hebben massaal gestemd en we kunnen niet om de uitslag heen, het is een glansrijke overwinning te noemen.

De stemmen zijn geteld en de winnaar is duidelijk, er is massaal gestem voor het album van Order Of The Emperor 'Behold'. Een verdiende overwinning want de mannen timmeren hard aan de weg. Nog maar twee jaar geleden begonnen en nu al nauwelijks meer weg te denken uit de provinciale scene. Ze speelden al op de V11, waren te zien in Vibes en Rotown en stonden op festivals als het Eendrachtfestival, Baroeg Open Air en Wallenpop. 

Behold is een pakkende plaat, met duidelijke invloeden vanuit verschillende hoeken. Order Of The Emperor laten zich inspireren door bands als Judas Priest, Black Sabbath en Thin Lizzy. Ongedwongen Hard-Rock met ouderwets frontaal uitgestald gitaarwerk, gecombineerd met krachtige cleane zang en hier en daar een gezonde schreeuwpartij. 

De mannen van Order Of The Emperor kunnen ons nog verwachten met een prachtige bokaal en voor een interview waarin ze hun steun kunnen betuigen aan de achterban. En om het jaar en dit artikel af te sluiten: hieronder, nogmaals de afspeellijst van onze Albums van het Jaar 2016! Fijne jaarwisseling en tot volgend jaar.