Heb je ook nog steeds geen tijd gehad om dat gigantische Big Rivers-blokkenschema door te ploegen? En wil je toch een klein beetje voorbereid op pad als trotse Schapenkop? We got you covered, want 3voor12 Dordrecht heeft een mooie lijst met lokale bands die je dit weekend kunt checken, plus een flink aantal andere acts die je zeker niet wil missen. Hier komen ze:

Klik op de links voor info per band en tijd+locatie

VRIJDAG

Het is altijd jammer dat we pas laat van start gaan op de eerste dag, want hoe meer Big Rivers, hoe beter. Maar het wordt zéker geen saaie avond met Dordtse rockband Mantis op het Popcentralepodium, singer-songwriter Joost Wander op het balkon bij Finn’s, of wat dacht je van de energieke indie/groove/hardrock van Vokatus op de Vismarkt? TGIF!

Lokale bands:

Kev Black & The Muffdivers 

Ragged Them Dirty 

Joost Wander

Vokatus

Silent Symptoms (Popschoolband)

Mantis

Stone Golem

Paramost

Sister Fister


3voor12 Dordrecht tipt:

The Streetbeat Empire

ZATERDAG

Heb je hardloopschoenen? Die ga je nodig hebben, echt. Sowieso om te springen bij Scotch, maar dat is pas ‘s avonds, bij Merz. Eerst komen we de dag goed door met Lil Zjans die een lekker nieuw clippie heeft, Baba Laman’s Electric Boogie Battle (behoeft geen uitleg met zo’n toffe naam toch?) bij Visser’s, en check Newärk op het Popcentralepodium ook nog even als je dan nog kunt lopen. Bovendien moet je écht nog richting Otto e Mezzo voor de indiepop van Waltzburg, de psychedelische krautrock van Stadt, indiepunk van Dancehall en ‘Belgicana’ van Vito.

Lokale bands: 

Scotch

Francesco Daniel

Stella Warden

Gee Willikers and the Great Googley Moogley

Baba Laman’s Electric Boogie Battle

Maarten Teekens 

R-Newt Skillslab078

Lil Zjans 

Vermin

One Nation Band

Newärk

Downtown Decatur

 

3voor12 Dordrecht tipt: 

Kabochar

Vojak

Lucky Fonz III

Waltzburg  

Dancehall

VITO

Stadt

Compact Disk Dummies

The Ultraverse

ZONDAG

Nee, je bent niet moe van gisteravond, je gaat gewoon. En wel naar The Toasters want van ska word je wakker. Dan even bezinnen bij This Girl’s Life, of Mayin, en vergeet zeker niet om de poppy liedjes van Frank Valenza plus de solide bluesrock van DE KAT mee te pikken. Tot slot: go out with a bang met, ja, wie anders?! Dr Justice & The Smooth Operators natuurlijk!

Lokale bands: 

Dr Justice & The Smooth Operators 

The Wanderers

Bluesnote

Danny Verone & The Black Bandits

This Girl’s Life

Emerald

Mayin

The Young River

Bottles Of Love


3voor12 Dordrecht tipt:

The Toasters

TRAQ

Frank Valenza

Anemone

La Jungle 

DE KAT

Wij gaan alvast onze slaapzakken uitvouwen en een tentje opzetten in de stad, want we doen natuurlijk het hele weekend alvast foto- en videoverslag via Instagram en Facebook. Check volgende week een groot aantal van bovenstaande bands in onze recensies!