Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover. Op zaterdag 1 april weten we wie er vandoor gaat met de Popprijs Overijssel. De prijs wordt dit jaar voor de tiende keer uitgereikt, ditmaal vanuit het Metropool in Enschede tijdens het Booster Festival.

Eerdere winnaars zijn onder andere NONCHELANGE, Snelle, Sticks, Jeangu Macrooy en The Cool Quest.
De winnaar krijgt niet alleen ontzettend veel eer, een kunstwerk in samenwerking met AKI Enschede, maar ook nog eens 1500 euro.

Babs

Rapper en producer Babs begon het jaar goed op showcasefestival Eurosonic Noorderslag. Daar komen onder andere nog Paaspop, de Zwarte Cross en eigen clubtour bij. Ook had ze ‘Altijd Tijd’ om een single op te nemen met Willie Wartaal. Vorig jaar was ze ook al genomineerd. Lukt het dit jaar wel?

Naber

Spelen op oa Best Kept Secret, Le Guess Who?, Dauwpop en Into The Woods. Het is een droom voor vele. Producer Naber heeft ze allemaal al kunnen afvinken. Soms solo, maar ook als onderdeel en mede-initiatiefnemer van Secret Sunday gaat hij het hele land door. 

Silke Veld

De Nederlandstalige singer-songwriter Silke Veld stond afgelopen weekend nog in het voorprogramma van Nick en Simon. Ook kreeg ze deze week ander goed nieuws: ze staat in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Ja, niet alleen in Overijssel ook in de rest van Nederland is ze een rijzende ster. Zo was haar nummer ‘Waarheen’ bij oa Qmusic en NPO Radio 2 te horen.

De shows van het Boosterfestival zijn gratis te bezoeken. Voor de muziekconferentie koop je een ticket. Deze kost normaal gesproken €10,- maar met de kortingscode PARTNER23, krijg je 50% korting en kost een ticket slechts €5,-. 

Ticketlink: https://booster.stager.nl/web/tickets