Start voorverkoop Green Vibrations festival 2016

door: redactie Enschede. ,

De eerste kaarten voor Green Vibrations festival 2016 gaan donderdag 21 januari in de verkoop. De vijftiende editie van de Green, zoals haar trouwe bezoekers het festival noemen, vindt dit jaar plaats op zaterdag 4 juni op het Carillonveld van de Universiteit Twente.

Een dag lang kunnen studenten, hippies en feestbeesten genieten van de met zorg aangeklede area's en gezellige sfeer waar het festival bekend om staat.  Op vier podia zullen dj’s, bands en live-acts techno, reggae, rock en bass music laten horen. Na het festival gaat het feest door bij de afterparty in Poppodium Atak.

Vorig jaar mocht het festival 2500 bezoekers verwelkomen. Met de studentenbeurs in het achterhoofd is de drank en het bier zacht geprijsd en wordt deze traditiegetrouw geschonken in grote bekers die na afloop mee naar huis mogen.  De “Early Squirrel” kaarten zijn in beperkte oplage voor €13,50 verkrijgbaar. De reguliere voorverkoop kaarten zullen €19,- kosten. Aan de entree zijn op zaterdag 4 juni vanaf 13:30  in beperkte oplage kaarten te verkrijgen voor €22,50.