Vierde editie van het Minstrelfestival in Zwolle

Een intieme sfeer en muziek met kwaliteit. Dat zijn de ingrediënten voor dit bijzondere festival.

door: redactie Zwolle ,

Op 4 juni is er weer het jaarlijkse Minstrelfestival. Het Assendorperplein in Zwolle wordt omgetoverd tot een festivalomgeving, waarbij muziek in de huiskamer centraal staat.

Het is lange en enerverende reis geweest, maar binnenkort bereikt de vierde editie van het Minstrel Festival haar bestemming. De vernieuwde organisatie en de wijk Assendorp, met haar enthousiaste bewoners en vrijwilligers, maken zich op om de vele troubadours te verwelkomen. De verleidende klanken en bekorende stemmen zijn al van verre hoorbaar.

Het festival is een mooie doorsnee van beginnende en meer gevestigde acts. Speciaal voor het festival komt de Engelse band SMOKE FAIRIES over voor een optreden in de Dominicanenkerk.

Uit vele windstreken van ons landje komen ze. Linde Nijland, Inge van Calkar & band, No Ninja Am I, All the King’s Daughters, Maurice van Hoek (band), Koala en lokale bands White Cloud en Scott & Young. 

Voorverkoop bij Minstrel Music aan de Assendorperstraat in Zwolle en via de site van het Minstrel Festival. www.minstrelfestival.nl

Kaarten kosten 15 euro. Minstrel Music: info@minstrel.nl / tel: 038-4233419

Smoke Fairies