Derde editie TOP TSG gaat in februari van start

Coachingtraject singer-songwriters is succesformule

door: redactie Enschede ,

Na het succes van TOP TSG in zowel 2014 als 2015 gaat Poppodium Atak ook in 2016 weer aan de slag met een groep singer-songwriters. Inschrijven voor de derde editie van dit coachingstraject, wat in samenwerking met het Twents Songschrijvers Gilde wordt georganiseerd, kan tot en met 31 januari.

Atak is actief op verschillende fronten als het aankomt op talentontwikkeling. Samen met het Twents Songschrijvers Gilde is een coachingstraject opgezet waarbij talentvolle songschrijvers worden geholpen om zichzelf te ontwikkelen als muzikant. Hierbij valt te denken aan workshops, individuele begeleiding en masterclasses. Ook zal er per persoon worden gekeken naar de toekomstvisie en kan er in samenwerking een plan van aanpak hierop gericht worden gemaakt. Het traject duurt ongeveer zes maanden en naast coaching zal het traject eindigen met een flinke dosis toffe optredens op verschillende locaties. Iedereen vanaf zestien jaar kan zich aanmelden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Daisy Oosterbaan op daisy@atak.nl.

Op 15 februari wordt de selectie bekend gemaakt, de eerste bijeenkomst staat gepland op zaterdagmiddag 20 februari 2016, houd daar bij aanmelden vooral vast rekening mee!

De aanmelding is compleet als het de volgende onderdelen bevat:
- Leeftijd;
- Woonplaats;
- Korte motivatie;
- Een linkje naar een YouTube filmpje (heeft de voorkeur), of een mp3tje;
- Het muziekinstrument dat je bespeelt;
- Informatie over wat je al kunt en wat je nog wilt leren (ook qua muziekinstrumenten spelen);
- Een foto die wij kunnen gebruiken voor persuitingen;
- Een korte biografie, drie regels, die wij kunnen gebruiken voor persuitingen.