Dazzled Sticks - 1e try-out voor clubtour

Vette hip-hop, vage beats

Tekst en foto's: Rick de Visser ,

Dazzled Sticks speelde afgelopen vrijdag de 1e try-out voor hun aankomende clubtour in een uitverkocht burgerweeshuiscafé in Deventer.

Dazzled Sticks is de samenwerking tussen de vette hip-hop van neerlands' nummer 1 MC Sticks (Junte Uiterwijk, Opgezwolle) en de vage beats en andere verrassingen van Dazzled Kid (Tjeerd Bomhof, Voicst). Een bijna toevallige samenwerking die eind vorig jaar uitmondde in een 3VOOR12 album van de week (gratis download!), waarmee ze binnenkort op clubtour gaan.

De 1e try-out voor deze clubtour vond afgelopen vrijdag in een uitverkocht café van het Burgerweeshuis in Deventer plaats. Waarom? "Omdat we weten dat jullie hier helemaal los gaan!" aldus Sticks voor een enthousiast publiek, dat dan ook flink los ging!

 

De teksten van Sticks, ondersteund door de beats en gitaar van Dazzled Kid gingen er goed in. Bij enkele nummers werd de gitaar verruild voor een heuse keytar; "die hebben jullie sinds de jaren tachtig niet meer op een podium gezien", grapte Sticks.

 

Dit belooft een mooie tour te worden; ga het zelf meemaken, komende zaterdag tijdens Eurosonic/Noorderslag in De Oosterpoort in Groningen om 22.15, of check hier hun tourschema!