Bier gooiend het nieuwe album vieren van Birth Of Joy

Het Paradijs van Metropool ging compleet los bij releaseparty

door: Sharon & Maureen Vreeburg. ,

Wat een feest in Metropool bij de releaseparty van Birth of Joy op zaterdag 27 februari! Het publiek kon overduidelijk geen genoeg krijgen van de psychedelisch rockende sound van het trio. De heren deelden het podium met hun support act Breaking Levees. Samen maakten ze er een geslaagde avond van in Hengelo.

De avond werd geopend door Amsterdamse band Breaking Levees, die het publiek goed wakker maakt met hun energieke songs en toffe gitaarsolo’s. Als de band begint staat de zaal nauwelijks halfvol, maar aan het eind van hun zeven songs lange set is de zaal al behoorlijk gevuld.

Het podium wordt omgebouwd en de grote banner van Birth Of Joy wordt achter het drumstel opgehangen. Dan zijn de mannen er klaar voor. Ze beginnen hun set met ‘You Got Me Howling’ van het nieuwe album ‘Get Well’. Ze wisselen oude en nieuwe liedjes af, maar slagen er wel in hun gehele nieuwe album live te doen. Het is een wilde en energieke show. Er wordt gedanst, gemosht en zelfs gecrowdsurfed. Zeker een geslaagde avond dus. Bekijk hier ons fotoverslag van deze toffe avond in Hengelo.