Kleine grote klanken op BFO 2016

Teksten door Laurien, Maureen en Sharon. Foto's door Sharon, Maureen en Serge ,

Drie items die je vast gemist hebt, maar nu lekker nog even kunt bijlezen.

In de festivalstemming met Son Mieux

Door de vrolijke indie vibe van Son Mieux krijg je meteen een echt zomers gevoel.
Het publiek is nog niet in de stemming om te gaan dansen, maar dat houdt de band niet tegen om los te gaan. Er is leuke interactie tussen de bandleden en het publiek wordt steeds enthousiaster. Son Mieux zet zeker een leuke en energieke show neer.

Tarragona Unplugged. Again.

Het zit de jongens van Tarragona niet mee. Vorig jaar evacuatie van de Deltion VIP lounge wegens noodweer en nu buiten hun schuld om een late start. Al na 4 nummers trekt de organisatie geheel ten onrechte de stekker uit de show. Het klonk zoals we van Tarragona gewend zijn in ieder geval  weer super. Deze jongens verdienen volgend jaar zeker een groter podium. Zonder regen of uitval natuurlijk!

No Blues als groot talent in kleine tent.

Vanmiddag was op het bospodium BFO onder genot van een leker zonnetje de band No Blues heerlijk aan het spelen. Een fijne 'arabicana' (combinatie van traditionele Arabische muziek en Amerikaanse folk en blues)band die bezig is internationaal door te breken, wat volledig terecht is na 10 jaar heerlijke muziek. Hun nieuwe album the best of No Blues is vanaf 16 april te verkijgen, en hun volgende optreden is op het WIJland festival in Dronten op 24 juni. Een fijne vooral zeer dansbare muziek die relaxt is om casual naar te luisteren of juist helemaal van uit je dak te gaan op de dansvloer. Ze hadden super interactie met het publiek zeker na een paar nummers stroomden de mensen die op kleedjes zaten steeds meer naar voren om mee te feesten op deze tunes.